Beruchte Valmet 8600De Nederlands Kampioen 4,5 ton supersport NTTO 2003.Foto genomen op trekkertrek Nederweert 10-09-2000

Valmet 8600

RVM
Beruchte Valmet 8600

De Nederlands Kampioen 4,5 ton supersport NTTO 2003.

Foto genomen op trekkertrek Nederweert 10-09-2000

Reacties

RVM
@SJB533 @Tinus

Mapje Valmet 8600 bestaat nog niet
SJB533
@RVM
Toe maar, Rob. Hij is gemaakt
RVM
+1
kramer
Pracht machine was dit, van Piet Leenders.
RVM
@kramer pet achterste voren en gaan
Maikel MF
@kramer dacht ik ook direct na het zien van de foto
+1
Fendt_favorit
Dat waren nog eens tijden Rob, prachtig!
+1
RVM
@Fendt_favorit dat dacht ik Jeroen. Jammer dat deze trekker niet in z’n geheel ergens boven op zolder of in een magazijn beland is.
RVM
Op deze foto staat nog een team wat tegenwoordig in de light superstock rond rijdt. Kom maar op kenners...!
kramer
@RVM Ik volg het meer zo, maar ik denk Dams.
RVM
@kramer die staat er ook met de Volvo maar ik bedoel de gele Ford
valmet6400power
Knappe prestatie dat ze een trekker van zeg 5500 kg met 4wd hebben teruggebracht naar iets van 4500 kg, weliswaar met 2wd maar wel met een bak gewichten er nog aan!
RVM
@valmet6400power op de desbetreffende foto zal hij aangeladen zijn voor de 5,5 of 6,5 ton sport. Dat kon vroeger nog,
Toen was er niet zo’n overvol programma. Hangt al 900kg voor de achterwielen. Trekker zal leeg wel een krappe 4 ton gewogen hebben. Dit was een zandbaan, dus achterop hing ie ook nog vol.
Welten
Trekker trek in Nederweert. Dat was mooi..jammer dat het er niet meer was
NewHollandErik
Nederlands Kampioen in 2003 te Wekerom. Volgens mij was er toen nog heel wat over te doen. Trekker trok in finalerun 5 meter, stond toen stil, en reed weer verder. Volgens regels telt dat niet
RVM
@NewHollandErik zou goed kunnen, Ik ben daar zelf niet bij geweest. Ik ben vanaf 2005 volop naar NTTO wedstrijden gegaan. Toen de Brutus van Marcel Arendsen onverslaanbaar was.
wilko-hoogeveen
Nu de "Passion for Power" 4,5 sport?
RVM
@wilko-hoogeveen Nee, die is wel in dezelfde werk plaats gebouwd. De eerste eigenaar van de passion for power werkte destijds bij Leenders. Trekker reed toen 3,5 supersport ( gewoon zonder intercooler ) en 4,5 ton sport. Is in 2005 NL kampioen 4,5 sport geworden en meteen verkocht aan Roseboom
RVM
@wilko-hoogeveen het motorblok van de Valmet op de foto rijdt trouwens nog altijd topklasse 4,5 supersport bij de NTTO... 😉
wilko-hoogeveen
@RVM ah oke vandaar, heeft ook wel een beetje dezelfde bouwstijl namelijk. Die zal dan nu wel in The Mystery zitten gok ik zo?
RVM
@wilko-hoogeveen nee, in een MF 😂

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Valmet 8600 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!