Ook de 2de kast zit nu vol kleine Schlütertjes... En souveniers van mijn weekendjes Beieren... Vooral der Heimadt dan :D.

Schlüter Meerdere

1.549 foto's van @Schluterfan

Ook de 2de kast zit nu vol kleine Schlütertjes... En souveniers van mijn weekendjes Beieren... Vooral der Heimadt dan 😃.

Reacties

roscho
In 't midden eine Flasche Schlüter-Bier?
Schluterfan
@roscho

Dat is bier dat in het klooster van Scheyern gebrouwen is voor zover ik weet. Die hebben toen een paar bakken met flessen voorzien van een sticker van de Grunlandtage die gehouden is in Mei 2019. Die fles is weer een mooi voorbeeld van hoe respectvol Duitse Schlüterliefhebbers met de anderstaligen liefhebbers omgaan. We wilden enkele flessen kopen, tot ze merkten dat we geen alledaagse bezoekers waren. Nicht bezahlen, ihrem Besuch hat uns sehr gefreut!!! Ik heb de fles trouwens dicht gelaten. Doe ik eigenlijk met alle drinkbare souveniers die ik meebreng.
+2
roscho
@Schluterfan Ik kan met Duitsers meestal ook goed overweg. Ze zijn bijzonder gastvrij. Ook als je langs de weg eens pech hebt, krijg je gegarandeerd hulp. In Nederland rijden ze gewoon de vouwen uit je broek en laten je mooi staan.
Fast Eddy
@roscho

Ik denk dat het ook een beetje met de Duitse wetgeving te maken heeft.
+2
roscho
@Fast Eddy In dat geval was het Höflichkeitsgebot ook wel iets voor Nederland.
noordhof
Mooi ? 👍
schluterman
Prachtig Simon
David Bakker
Mooie verzameling . Ook dat uithangbord . Tenminste als dat het is .
Schluterfan
@David Bakker

Lichtreclame 😉. Moet ooit keer aan de schuurmuur komen.
David Bakker
@Schluterfan is dat nog een nieuwe of een gebruikte ?
Schluterfan
@David Bakker

Heeft denk ik nooit ergns op gehangen. Iemand heeft die voor mij eens meegebracht uit NL, de man waar het vandaan kwam maakte voor andere merken ook zulke borden.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Schlüter ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!