In Vlaanderen is er op de openbare omroep op zondag steevast een programma ' Half uur natuur '. Wel wanneer wij deze fotoreeks maakten, waanden we ons zo in de reeks. We zitten bij een landbouwer in h

Claas Jaguar 690 SL

MMaarten
In Vlaanderen is er op de openbare omroep op zondag steevast een programma ' Half uur natuur '. Wel wanneer wij deze fotoreeks maakten, waanden we ons zo in de reeks.
We zitten bij een landbouwer in het Waalse Grandrieux in een prachtige omgeving. Bossen, akkers met mais en een prachtig hakselteam, een mens moet niet veel meer hebben in deze corona tijden.
Deze hakselaar, een Claas Jaguar 690 SL werd opgeroepen uit zijn tien jarig durende winterslaap.
De hakselaar stond dus al een tiental jaar stil en toen kwamen de plannen om ze dit jaar terug leven in de blazen en de twee Case Magnum 7220 Pro's erbij te halen.
De 690 SL was een, in België toch, minder vaak gekocht type, die gebouwd werd in 1988 en had zo een 316pk in zijn buikje!

deoudedoos.be/

Reacties

Lucas Ensing
Schitterende foto!
+3
catfan55
Genieten dit soort foto’s. Kan uren kijken naar die soort beeldmateriaal 😁

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Claas Jaguar 690 SL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!