Foto van 1:32 Bauer E21 op speciaal onderstel.. Foto is geplaatst door JJ op 31-12-2020 om 12:12:08, met 9 reacties.

Landbouw miniaturen 1:32 Bauer

JJ
Foto van 1:32 Bauer E21 op speciaal onderstel.

Reacties

+2
JJ
IHpower
Vanwaar dat jullie deze onderstellen hebben laten maken?
JJ
@IHpower Bedoel je de 1:1 of de 1:32 variant.
IHpower
@JJ Bedoel de 1:1 variant;)
JJ
@IHpower Deze onderstellen zijn zelf ontworpen en gebouwd om op 1,50m spoor te kunnen rijden welke door alle teelten binnen het bedrijf passen. Tandemonderstel voor een betere stabiliteit en rijgedrag bij hoge transportsnelheid. Verder zijn de laatste ook uitgerust met luchtremmen.
IHpower
@JJ Ah vandaar. Dan is dat begrijpelijk. Wij hebben hem hier op 2.25m staan, komt de stabiliteit wel ten goede op het land als je door wat nattere plekken moet rijden
JJ
@IHpower Klopt wat je zegt. Ze zijn jaren geleden met deze spoorbreedtes begonnen. Alles wat erna kwam is dan vanzelfsprekend nagenoeg gelijk. Haspels zijn ook niet langer als 420m op deze onderstellen.
+3
T.Tanis
Zien er mooi uit👌👍

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Landbouw miniaturen 1:32 Bauer en hebben de trefwoorden miniatuur , bauer bereginingshaspel en Bauer E21 geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!