Foto van een John Deere 1020 zelf maar een paar achterlicht glaasjes gemaakt is niet je van het maar het voldoet voorlopig.

John Deere 1020

JvH 1120
Foto van een John Deere 1020 zelf maar een paar achterlicht glaasjes gemaakt is niet je van het maar het voldoet voorlopig.

Reacties

Fendt926Driver
Ik neem aan dat ik tegen de dieseltank aan kijk.
Lijkt me niet echt handig met achteruit kijken op de hef en trekhaak.
Zie ook op de vorige foto dat de stoel leuning er ook bijin gegoten is zit dat nog enigs zins??
JvH 1120
@Fendt926Driver klopt dieseltank zit achterop zicht op de hef valt niet tegen trekhaak eigenlijk niet opgelet ,stoel is een los zitkussen met veren rugleuning zat inderdaad vast tegen de tank maar was hier alleen nog maar een verroeste plaat ik vermoed dat er orgineel alleen nog wat schuim tegen zat.
De zit valt niet tegen als je ziet wat is ,het maar zit er dan ook geen hele dagen op zitting is overigens in hoogte verstelbaar in 3 hoogtes.
+3
Henk 1120
Bijzonder zo, die achterkant. Was me nooit eerder zo opgevallen.
JvH 1120
@Henk 1120 is volgens mij ook alleen bij de oudere typen latere modellen hebben de tank waar normaal de accu's zitten maar ken ik ook alleen van foto's , spatborden en moterkap is overigens allemaal van polyester.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 1020 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!