De alleskunner en favoriete trekker van de collectie, hier bezig met het vlak trekken van het gehuurde tulpenland. Proberen altijd de gehuurde percelen even netjes achter te laten zodat we er het jaar

John Deere 6130R

Boerlars6200
De alleskunner en favoriete trekker van de collectie, hier bezig met het vlak trekken van het gehuurde tulpenland. Proberen altijd de gehuurde percelen even netjes achter te laten zodat we er het jaar daarop weer mogen komen 😁 de rooier laat het al redelijk vlak achter maar een keer met de kilverbak maakt het nog altijd net even wat netter.

Reacties

JD 6430 The Best
Super mooie trekkers ja😎 Wij hebben er ook eentje, die gebruiken we ook het vaakst van allemaal
Boerlars6200
@JD 6430 The Best ja echt ideale trekkers, dit voorjaar komt er ook een 2de bij😁
mdoornekamp
Ok dus trekkracht valt niet tegen. Is dit eem vario?
Boerlars6200
@mdoornekamp ja klopt dit is een vario, de trekkracht valt zeker niet tegen, hij is feller dan de 6150r die we ook hebben.
mdoornekamp
@Boerlars6200 ok. Ja de oude R versie zonder ad blue deden het iets minder goed. Mijn 6155R valt ook niet tegen.
2850Johndeere6R
Geweldige machine wij hebben ook zo een bevalt super

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6130R ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!