Foto van een Unimog 406 even een mooi vrachtje eikenhout gehaald met de mog. Foto is geplaatst door gerben op 01-01-2021 om 16:08:20, met 11 reacties.

Unimog 406

gerben
Foto van een Unimog 406 even een mooi vrachtje eikenhout gehaald met de mog

Reacties

Mooie Unimog.
a3vandiejen
Gaat mooi zo.
+1
Henk 1120
Mooie combinatie zo!
Towaberg
@Henk 1120 ja prachtige tandem 👌
+2
T6020 power
Goede voornemens achter de vooruit dus dat komt wel goed 💪🏻
Andre150
Heb je deze unimog toevallig uit Zevenhuizen gehaald?
gerben
@Andre150 Deze stond te koop bij een handelaar in klarenbeek. hij stond 2 jaar geleden te koop in de buurt van zevenhuizen. Ik zag er toen vanaf omdat dat te ver van huis was voor mij. toen stond ie van het zomer dus dichterbij te koop, toch maar wezen kijken en gekocht. Deze was/is in nette staat(weinig roest). alleen de keerring van de vooras was lek en een keerring van de portaal was lek.
Andre150
@gerben Deze is van een kennis van mij geweest, heeft hem jaren geleden volledig gerestaureerd. Mooi unimog, veel plezier ermee 😃👍
gerben
@Andre150 oke, dan heeft hij al het nodige opgeknapt dus. mooi werk. Ik zal er zuinig op zijn.
Andre150
@gerben ja inderdaad, alle leidingen, remmen enz. Daarna opnieuw gespoten en bekleding. Is wel een hele mooie. Hij ging weg omdat hij niet meer gebruikt werd de laatste jaren. En als je hem nodig had dan zaten de remmen vast van het stilstaan.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Unimog 406 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!