Foto van een Eicher Smalspooreen andere bak gekocht voor de kraan deze is stukken lichter dan de knijpbak. hebben het wel zo gemaakt dat de knijpbak er nog aan kan.

Eicher Smalspoor

joel-koppelman
Foto van een Eicher Smalspoor
een andere bak gekocht voor de kraan deze is stukken lichter dan de knijpbak. hebben het wel zo gemaakt dat de knijpbak er nog aan kan.

Reacties

+2
Amaai,
Deze ziet er super strak uit. 👍
Sojaboontje
Stempels eraan, en dan klaar?
+1
joel-koppelman
@Sojaboontje ja 1 stempel zit er al aan, de andere is de keering van de cilinder lek dus verwacht dat die er eind van de week wel aan zit.
dan nog paar witte strepen over de moterkap. en paar andere dingen met verf bij stippen. hebben nu zelfgemaakte gewichten vooraan hangen maar die steken er wel heel erg ver voor uit dus voor het mooie moet daar nog een originele voor komen maar kan er nog geen vinden.
Sojaboontje
@joel-koppelman m.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/… Deze ligt bij Peter Meindl. Vindt de prijs nog niet zo gek, maar zit wat werk aan zoals je ziet. Een nieuwe bij Eicher weg kost 500 volgensmij.
joel-koppelman
@Sojaboontje ik heb hem inderdaad zien staan. heb er ook aan zitten denken om zelf 1 te gaan proberen te maken en dan vullen met lood. maar eigenlijk zoek ik er 1 met het eicher logo. maar er moet ook redelijk zwaar gewicht aan hangen. weet eigenlijk niet wat deze wegen.

(klik om te vergroten)

Sojaboontje
@joel-koppelman Ik denk dat zon eentje 30~40kg weegt, kosten 500 stuk bij Eicher. De latere smalspoor gewichten kosten 600 stuk, en zijn 60kg.
joel-koppelman
@Sojaboontje dat is denk ik licht voor de kraan. hangt nu rond de 60 kg voor en steekt er bijna een halve meter voor uit.
zelf vind ik het niet heel mooi lijken maargoed je moet toch wat. dus nu zat ik te denken om een gewicht na te gaan maken van ijzer en dan proberen met lood te gaan vullen aangezien lood aardig zwaar is🙈

(klik om te vergroten)

Sojaboontje
@joel-koppelman Ja of in combinatie met wielgewichten, en evt. koelvloeistof in de banden.
joel-koppelman
@Sojaboontje ja kan ook inderdaad nog.
eerst maar even zo. nu kunnen we er in iedergeval mee rijden want anders is het telkens met optrekken dat je achterover gaat.
+2
a3vandiejen
Super mooi en netjes allemaal.
+1
draaipiet
Prachtig resultaat en een unieke combi

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Eicher Smalspoor ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!