Naar aanleiding van deze foto van @deutzmagirus https://www.tractorfan.nl/picture/436474/user/6706 /#previews hier een foto van een aanhanger in Nordhorn 2015, toen het thema Deutz was. Ik dacht toen dat dit zo'n Deutz aanhanger was met gewichtsoverdracht. Ik heb nergens een typeplaatje of belettering gevonden. Helaas ook geen foto gemaakt van de volledige aanhanger.

Deutz onbekend/overig

70 foto's van @Deutz-oldie

Naar aanleiding van deze foto van @deutzmagirus tractorfan.nl/picture/436474/… /#previews hier een foto van een aanhanger in Nordhorn 2015, toen het thema Deutz was. Ik dacht toen dat dit zo'n Deutz aanhanger was met gewichtsoverdracht. Ik heb nergens een typeplaatje of belettering gevonden. Helaas ook geen foto gemaakt van de volledige aanhanger.

Reacties

Deutz-oldie
In het boek Deutz-prospekte 1927-1967, staat dit systeem ook op een mestwagen bij de Deutz F2L514. Bemerk dat de steunpoot en het parallellogramsysteem er verdacht goed op lijken. Wie heeft nog foto's of info van Deutz aanhangwagens?

(klik om te vergroten)

Deutz mestwagen met gewichtsoverdracht.
+1
ramele
@Deutz-oldie
Even door mijn foto's schollen blz 3 staat
nog een een folderje op met wat uitleg.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz onbekend/overig ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!