Uien laden met een Dewulf R3000 Mega in de nazomer van 2018. Foto is geplaatst door reinder-mf op 06-01-2021 om 18:15:20, met 5 reacties.

Dewulf R3000 Mega

reinder-mf
Uien laden met een Dewulf R3000 Mega in de nazomer van 2018

Reacties

Mooie MF.
MaxxuM4ever
Doen jullie er nog een grovere steek in met uienladen of met de standaard aardappelmat? Wij hebben het wel eens geprobeerd met onze krakei met pootgoedmat erin maar dan kon je toch niet zo snel rijden. Nu is de rooimat van een krakei ook best steil, dat helpt ook niet echt.
reinder-mf
@MaxxuM4ever we rooien en laden meestal met steek 42. Als het echt nat is trekken we steek 50 er om. Onze eerste mat is ook vrij steil maar dat gaat prima. Wel een rooiasje onder de bek voor een soepele opname
MaxxuM4ever
@reinder-mf ja zo’n asje heeft de krakei ook met de uien.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Dewulf R3000 Mega ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!