Foto van betonplaten leggen met bomenklem. Foto is geplaatst door marceldeutz op 07-01-2021 om 12:56:09, met 9 reacties.

Deutz-Fahr Onbekend

marceldeutz
Foto van betonplaten leggen met bomenklem

Reacties

+1
Hurli356
Hier heb je ook hele mooie klemmen voor, laat je ze nu gewoon het laatste stuk vallen?
new holland koen
@Hurli356 Ik dacht ook al, je krijgt ze toch niet strak tegen elkaar met die klem er tussen...
Wij leggen platen altijd met de ketting met speciale klemmen er aan.
+1
Hurli356
@new holland koen voor deze 120x80 hebben we een vaste klem, kan dan vrij draaien aan de ketting. En dan kun je ze strak leggen, dit ligt ook wel netjes, maar vraag me af hoe dat gedaan wordt.
+1
Herbert
Ik heb een paar maand geleden een kavelpad met de loonwerker gelegd. Aan de kraan een sorteergrijper die ze zo tegen elkaar aan legde. Op 5 cm hoogte pakte hij ze en dus zo'n 5 cm laten vallen. 2x1 platen
+1
marceldeutz
Ja precies zoals herbert zegt. Op halve hoogte pakken en dan droppen, je kun ze zo ook dan mooi iets aankloppen als je dat wilt.
marceldeutz
Die andere klem had ik ook wel maar dat ging niet hydraulisch los.
+1
Fendt926Driver
Mooi werk zo.
Moet je wel een redelijk dicht ventiel hebben dat die niet na een halve minuut de druk verliest en je plaat naar beneden kukeld.
Zo kun je alleen mooi een bult platen leggen
marceldeutz
@Fendt926Driver Er zit druk gestuurde terugslagklep ingebouwd en werkt prima.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Deutz-Fahr ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!