halloIk heb een Ford 6610 gen 2 echt een fijne tractor! Alleen wil mijn 4wd niet meer uitschakelen. Ik heb als eerste het elektrische circuit nagekeken of de elektronisch klepje schakelde. Dit is goed

Ford 6610

Frod
Hallo
Ik heb een Ford 6610 gen 2 echt een fijne tractor! Alleen wil mijn 4wd niet meer uitschakelen. Ik heb als eerste het elektrische circuit nagekeken of de elektronisch klepje schakelde. Dit is goed hoorbaar bij deze tractor is het ook zo als de spanning op het klepje staat is de 4wd uitgeschakeld en spanning eraf 4wd erop (dus de 4wd staat er ook op als de tractor uit staat). Alleen nu wil hij nog steeds niet uitschakelen terwijl er spanning op de klep staat. Daarna ben ik onder bij de 4wd bak de druk gaan meten. Dit is 10 bar stationair en 11.5 onder volle toeren. Het betref een ZF vooras. Weet iemand hoe ik hem weer werkend kan krijgen. (ik heb de bak eronder uit gehad en getest met luchtdruk en keerring in de bak is vervangen). Kan iemand mij helpen??

Reacties

MF 2725
jammermaarhelaas
Welke bandenmaat heb je voor en achter?

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 6610 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!