Foto van een Zelfbouw Zelfgemaakte constructies. Hadden nog 2 lepels liggen en 2 palletvorken zou wel handig zijn dus nog een bord er bij gemaakt deze heeft kortere lepels als  de andere en zit een fl

Zelfbouw Zelfgemaakte constructies

remco rooks
Foto van een Zelfbouw Zelfgemaakte constructies. Hadden nog 2 lepels liggen en 2 palletvorken zou wel handig zijn dus nog een bord er bij gemaakt deze heeft kortere lepels als de andere en zit een flink end korte op de trekker zo kunnen we met de kleine trekker meer tillen.

Reacties

remco rooks
Dreks gebruikt toen die klaar was paste mooi

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

+1
deerejohn
Mooi gemaakt maar had je niet beter op marktplaat een opklapbare kunnen zoeken
remco rooks
@deerejohn dankje👍🏻 ja zou opzich wel handig geweest zijn maar deze hadden we nog liggen thuis. En een beschermbalk is in de maak en voortijd hadden we er nog een pallet op liggen, en die laatste 2 kilometer na huis er maar even op ge gokt
+1
stegboer
Oom agent vind het niet zo leuk als je zo rond rijd
+1
remco rooks
@stegboer klopt je was niet de enigste wie dat zei gelukkig geen oom agent gezien mawr beschermbeugel is in de maak voor als er geen pallet of dergelijke oplicht.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Zelfbouw Zelfgemaakte constructies ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!