Foto van een John Deere 1640 nog een vrachtje bieten laten komen bevalt goed die hogere gehaltes. Foto is geplaatst door marco2250 op 09-01-2021 om 14:52:12, met 11 reacties.

John Deere 1640

marco2250
Foto van een John Deere 1640 nog een vrachtje bieten laten komen bevalt goed die hogere gehaltes

Reacties

steyrlanzboy
Mooi
dian-waalderink
Wat is het verschil in gehalten als je geen bieten voert?
marco2250
@dian-waalderink 0.25 eiwit en 0.30 vet ongeveer
dian-waalderink
@marco2250 dat is netjes👌🏻
+1
marco2250
@dian-waalderink daarom maar er met doorgaan
Boersen
Hoe bevalt het met de hoeveelheid werk? Valt mij altijd tegen hoeveel tijd er in zit. Elke dag "even" een vrachtje snipperen.
marco2250
@Boersen ja gaat opzich best nu toch de tijd ervoor is ook maar 5 a 10 minuten werk
Boersen
@marco2250 Als je de tijd er voor hebt is dat geen probleem inderdaad. Ik heb ze hier nu allemaal gesnipperd door de maïs zitten, niet ideaal, maar ze moesten eruit. Voor het werk nu in de winter is het wel erg makkelijk.
Je koopt nu iedere keer een vrachtwagen vol? Wil je ze komend jaar zelf gaan telen?
marco2250
@Boersen zou wel zelf willen telen maar nu met de droge jaren koop ik ze wel er zit een boer verder op daar koop ik wat hij over houd maar door de droogte had die maar 60 ton over en nu nog vracht van 40 laten komen dan red ik tot half maart hopelijk en dan gaan ze weer naar buiten was het idee
marco2250
@Boersen maar nu zeker minder hogere gehaltes die boer waar ik ze koop die snippert ze ook door en op de mais maar geen plus in de gehaltes maar je hebt wel gezond voer die kuiluitslag heb ik gezien maar er zit bijna geen suiker meer in dat gaat verloren

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 1640 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!