Foto van een Fendt 305 LS. Foto is geplaatst door jurre op 09-01-2021 om 20:07:46, met 8 reacties.

Fendt 305 LS

jurre
Foto van een Fendt 305 LS

Reacties

basia
Mooi banden de en monteer en balanceer apparaat !
+1
mf 6150
Nogsteeds een genot om naar te kijken! Tip, maar misschien heb je dat al bedacht. Verleng de schakelpook met een stuk pijp in een bocht. Scheelt een stuk👌
Welten
@mf 6150 gaan die synchromesch ringen en schakelmoffen niet leuk vinden. Komt dan nog meer kracht op staan. En dan schakel je op een duur gewoon de bak kapot. Het kan wel als je er dan wel vóórzichtig mee doet
mf 6150
@Welten
Zou dat zoveel uitmaken? Ken er een aantal die een verlengde pook hebben, en ook flink aan de uren zitten
+3
Welten
@mf 6150 ja dat kan veel uitmaken. Je hebt dan bijna een pook van een meter hoog. Kracht x arm. Das toch veel Kracht wat tegen die schakering en zo zit te duwen. Het heeft dan ook geen tijd meer om te synchroniseren.
+1
mf 6150
@Welten
Klinkt opzich logisch
arjanvw
Hij wordt straks prachtig! Waarom er niet voor gekozen om ook de versnellingspoken mee te nemen in een nieuw lak laagje?

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 305 LS ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!