Foto van een Volvo EW 160  dezelfde plek en kleur van de knoppen op de hendel als rechts.Hebben ze ook dezelfde functie als rechts?

Volvo EW 160

Fendt926Driver
Foto van een Volvo EW 160 dezelfde plek en kleur van de knoppen op de hendel als rechts.
Hebben ze ook dezelfde functie als rechts?

Reacties

guus hiddink
Bijzondere joysticks en ik vraag mij af of ze wel fijn in de hand liggen...
jehan
Hoeven niet dezelfde functies te hebben ..als ik zie hoeveel functies onze velkop heeft dan heb je die knopjes wel nodig .vraag me niet wel knopje waar voor dient dat weet nik niet want werk er nooit mee
ford8630power
Op de plek van de 2 gele knoppen zit bij een EW160C een proportioneel bedienbaar extra ventiel
+1
De boer maar
Dit lijken mij ook niet echt de originele of ligt dat aan mij
Tom VB
@De boer maar
Idd. Volgens mij zijn deze sticks er later in gekomen.
T60401
Geel kan wel eens de tweede extra functie zijn op de giek. zowel op de rechtse als linker hendel te bedienen.

Bij mijn kraan is 1 van die knoopjes de snel wissel. Moet in verband de veiligheid nog een knop in duwen verder naar achter op het console.

Dus een gokje op 1 van de hendels het rode knopje in duwen en dan is op de andere hendel de groenen knoopjes de snel wissel. schuifblad net andersom.

zit bij mij ook nog een knop op de zijconsole die ik om kan zetten waardoor de functie van het linkse voetpedaal omdraait met de rechter hendel de bediening van de bak. zo kan ik de knijp functie op de hendel zetten en met het voetpedaal de bakcilinder nog bedienen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Volvo EW 160 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!