Foto van een New Holland Onbekend met opgebouwde Thomas hoogtewerker . 👍. Foto is geplaatst door noordhof op 10-01-2021 om 20:11:54, met 11 reacties.

New Holland Onbekend

noordhof
Foto van een New Holland Onbekend met opgebouwde Thomas hoogtewerker . 👍

Reacties

wim-same
Draaien er veel van deze Thomas hoogwerkers in België ? In Nederland heb ik ze na de kranen nooit meer gezien. het ziet er toch wel weer heel robust uit, maar ja. Dat zagen de kranen ook.
+1
SJB533
@wim-same
Rijdt cq reed een oranje Valtra N101 (dacht ik) met zo'n hoogwerker in de provincie Utrecht. Weet niet, of daar een Thomas op zat, maar zou me niet verbazen
wim-same
@SJB533 Er rijden in de provincie Utrecht wel meer Valtra's met hoogwerkers, vooral bij boom onderhoud bedrijven. Maar ik heb nog nooit geen Thomas hoogwerker gezien.
+1
noordhof
@wim-same Tussen mijn foto's op tf staat er een MB 1500 met een hoogtewerker op en die lijkt wel op deze op de N H . Ik weet er in elk geval geen lopen . gr
+1
SJB533
@wim-same
Rectificatie: is een N111, van Kromwijk Woerden, die ik bedoel
wim-same
@SJB533 Ik zie die van Kromwijk uit Woerden regelmatig, maar dat is volgens mij geen Thomas hoogwerker. Anders had ik de kleur en de stickers wel herkend.
+1
wim-same
@SJB533 Ik heb de foto's van Kromwijk nog eens bekeken, en één lijkt wel verdacht veel op een Thomas hoogwerker.
+1
nhmonteur
@wim-same kwam deze een tijdje geleden tegen in Groningen.
Had een klant van ons gehuurd.

(klik om te vergroten)

inspecteurfendt
@wim-same Ik woon op zo’n 20 km van Thomas en zie ze hier in de buurt zelden. Een loonwerker in de buurt heeft een fendt xylon met thomas hoogtewerker. Heb er thuis een foto van aan de muur hangen.
+1
inspecteurfendt
@inspecteurfendt tractorfan.nl/picture/832851/…

Had er blijkbaar ooit eens een foto van geplaatst op TF

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van New Holland ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!