Kracht training weer gehad tijdens het bussen demonteren. Foto is geplaatst door arnoud op 10-01-2021 om 21:45:24, met 7 reacties.

Fendt 105 LS

arnoud
Kracht training weer gehad tijdens het bussen demonteren

Reacties

+5
Kramer U800
Had nou maar een luchtgekoelde Deutz gehad 🤣😉
wim-same
@Kramer U800 Ha ha, jij heb lef. dat durf ik niet te zeggen over een Fendt.
+3
Kramer U800
@wim-same MWM is anders ook heel goed hoor. De 300 serie van Fendt bijvoorbeeld zijn nog steeds op elke hoek van de straat te vinden.

Maar een luchtgekoelde motor is veel simpeler. Ik ben er fan van, niet omdat ik zelf een luchtgekoelde Deutz heb maar omdat ik in de praktijk heb gezien hoe de motoren zijn, en van anderen heb gehoord wat zei vinden.
radium45
Eerst een keer snel door de bus heen lassen en af laten koelen.
arnoud
@radium45 ja gedaan maar dan is het nog wel is behoorlijk trekken, wel is een motor gehad waar ik wel 4/5 keer door heen ben gelast voordat hij er uit wou
+1
radium45
@arnoud Dat zijn leuke dingen voor een mens...

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 105 LS ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!