Bietentransport afgelopen herfst. Kieper gehuurd met grote banden vanwege de natte omstandigheden.. Geplaatst door reinder-mf op 13-01-2021 om 20:44:37, met 8 reacties.

Massey Ferguson 6713S

Bietentransport afgelopen herfst. Kieper gehuurd met grote banden vanwege de natte omstandigheden.

Reacties

+1
Mooie foto.
deufi
Gelijk de kieper gehouden?
+1
reinder-mf
@deufi haha nee helaas, de Bijlsma’s doen het opzich wel prima. Met aardappels, uien en tarwe blijven ze op de kopakker. Dus om
voor de bietenoogst te investeren in zulke dure kiepers 🤔
MaxxuM4ever
Ik zag van de week ook van die openbare bieten stort plaatsen in Friesland, werkt dat een beetje? Hier in de Wieringermeer moeten alle bieten zo’n beetje op eigen erf worden gestort.
reinder-mf
@MaxxuM4ever ja dat gaat super. Je ziet hier bijna niet anders.
MaxxuM4ever
@reinder-mf allemaal van de gemeente? En de rest van het jaar staat dit terrein leeg?
reinder-mf
@MaxxuM4ever in de 80er jaren aangelegd in de ruilverkaveling, project van gemeente en boeren. Ja wordt niet echt veel gebruikt. Soms ligt er wat tarwe of in het voorjaar gips. Gemeente gooit wel eens wat bermmaaisel neer maar hoofdzaak is bieten.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 6713S ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!