Foto van een Deutz-Fahr Agrotron 6140.4 TTV met speciaal voor Tinus de naam van de sponsor er op. Wat was het heerlijk om een president te hebben die voor de boeren op kwam 👍🇺🇲 Dit is de laat

Deutz-Fahr Agrotron 6140.4 TTV

107 foto's van @Grazy

+1
Grazy
Foto van een Deutz-Fahr Agrotron 6140.4 TTV met speciaal voor Tinus de naam van de sponsor er op. Wat was het heerlijk om een president te hebben die voor de boeren op kwam 👍🇺🇲 Dit is de laatste foto die ik hier zal posten bedankt voor alle reacties en likes. Ook deze foto zal wel verwijderd worden 😏👎

Reacties

+1
RVM
Deze trekker heb Ik in door de drukte rondom het Capitool zeker niet gezien?
+2
valmet6400power
Fijn dat ie opkwam voor de boeren dan heeft hij in ieder geval nog iets goeds gedaan.
bart99
Vanwaar de laatste foto? Censuur?
+6
BEboer
Waarom moet die foto weg is toch vrije meningsuiting. Als iedereen het zo een verschrikkelijk figuur vind waarom stemt dan 45% vd bevolking erop?
+2
roscho
Quote Reactie van @BEboer:
Als iedereen het zo een verschrikkelijk figuur vind waarom stemt dan 45% vd bevolking erop?

Het was alles of niks. Wat hem beviel, was "great", "excellent". Maar wie het niet met hem eens was, werd evengoed voor "bad" of zelfs voor dief of fraudeur uitgemaakt. Dat werkt zo ontzettend polariserend, dat idd. bijna de helft fel voorstander en de andere helft fel tegenstander is. Hij preekte erg veel onverdraagzaamheid. Jammer.
+4
bart99
@BEboer Zou inderdaad een beetje raar zijn als zoiets dit forum moet beïnvloeden want dan is er van vrijheid van meningsuiting inderdaad ook geen sprake. Juist leuk om ook foto's uit het buitenland te zien toch? 😅
+4
EA_MF
Gefeliciteerd met de nieuwe aanwinst 👍

Ik ben heel benieuwd wat er gaat gebeuren in de USA, vanuit Europa is het heel makkelijk Trump-bashen maar volgensmij heeft die man inderdaad ook een hele hoop goede dingen gedaan, waar nauwelijks aandacht voor is (geweest).

Jammer dat de cencuur ‘toeslaat’ en we daardoor geen foto’s meer te zien krijgen vanuit Wisconsin 😥
Ritchie
@EA_MF

Denk dat het lastig oordelen is voor ons in Europa, als je maar tussen 2 kandidaten kunt kiezen dan is het lastig. Bovendien was er zo'n sfeer van 'je bent voor Trump dus automatisch tegen Biden' en andersom, wat niet erg helpt voor de eensgezindheid van de bevolking.
+1
EA_MF
@Ritchie agree to disagree lijkt niet meer in het woordenboek van mensen (ook hier) voor te komen en Algoritmes op het internet dragen ook niet bepaald positief bij aan het vormen van een ‘onafhankelijke/eigen’ mening. Speelt niet alleen daar, door veel aandacht te geven aan andermans ‘ellende’ zie je je eigen chaos niet meer.
+1
Ritchie
@EA_MF

Helemaal mee eens. En Republikeinen stemmen toch op Trump, of ze dat graag willen of niet. Je kunt veel zeggen van em maar niet dat ie heeft geprobeerd de verbinding op te zoeken haha.

Je ziet het hier in NL ook al best wel terugkomen in de politiek, mensen zijn er vooral op uit om tegenstellingen te benadrukken. Sociale media heeft dat ook versterkt, mensen zitten in hun eigen bubbel en als het ze niet bevalt dan zou het niet waar zijn. En dat is aan beide kanten (links of rechts) net zo erg denk ik.
+6
roscho
@Ritchie In Amerika stem je 1 of 2. In Nederland stem je een van de 36 partijen en dat is ook het toppunt van onverdraagzaamheid. Kijk eens in de 2e kamer. Ze kunnen daar een hele dag praten of bijv. mondkapjes verplicht moeten worden. Iedereen wil er een plas over doen en een ei leggen, al was het alleen maar om een ander af te zeiken. Heb je 5 partijen, dan hoor je 5 sprekers. Daarna afstemmen en klaar. Wij zijn zo onverdraagzaam dat we 36 partijen moeten hebben en zelfs meer dan 350 kerkgenootschappen en godsdiensten, terwijl er, áls er al een is, toch maar één god is. Of je die nou God, Allah of voor mijn part Pipo noemt, doet er niet toe. Als we het ook maar een beetje oneens zijn, richten we gewoon onze eigen club op. Dat noemen we dan vrijheid van meningsuiting, maar het is het volstrekte onvermogen om het goede van een ander te zien en zich daarnaar te schikken.
+3
Ritchie
@roscho

In Nederland zijn we compleet doorgeslagen met al die partijen, hier zou juist een kiesdrempel moeten komen. Al die nieuwe partijen zijn ook meer een 'proteststem' dan dat ze ergens voor staan. Zo wordt het land onregeerbaar omdat er zoveel partijen zijn waarvan drie kwart niet weet waar ze mee bezig zijn. Dat zag je met Pim Fortuyn wel, die wist waar ie het over had maar de rest niet haha.

Uiteindelijk is politiek niet meer dan compromissen sluiten. Daarbij heb je winnaars en verliezers. Wat er nu gebeurt is dat door die onverdraagzaamheid we een ander gaan demoniseren en de waarheid gaan verdraaien waardoor we toch plots gelijk menen te hebben. Je ziet het in NL met corona en stikstof en van alles en nog wat. Men kan feiten niet zo goed meer van meningen onderscheiden heb ik het idee. Zolang je in je eigen bubbel zit en de mensen je naar de mond praten dan gaat het allemaal nog wel, maar de buitenwereld zit toch anders in elkaar. Het is allemaal koren op de molen van populisten. Maar daar zijn we hopelijk nu wel een beetje vanaf 😀
+11
Grazy
Kijk maar ff op prikkebord, als je een andere mening heb als Tinus wordt het bericht verwijderd. Trump was the best president ever!!! Maar blijven jullie maar in de fake nieuws geloven.
+2
Fendt926Driver
@Grazy mijn buurvrouw boert nu al 21 jaar in wisconsin en heeft geen goed woord over voor trump.
Melkprijs laag omdat trump overal ruzie mee maakt.
De meest waardeloze president ever zegt zij
+3
pietjepuk
@Fendt926Driver las dat de melkprijs wat was gezakt en nu 45 cent was. wil ik voor tekenen hier.
bart99
@pietjepuk De afgelopen paar jaren qua melkprijs daar wil je niet voor tekenen denk ik, tenminste wat ik hoorde van een oom die boert in Amerika. Dat was volgens nog wel een tikkeltje erger als hier volgens mij.
+1
Grazy
@pietjepuk En deze trekker is volledig betaald met corona virus toeslagen bovenop de melkprijs.
Fendt926Driver
@Grazy hier haar laatste artikel

tubantia.nl/dinkelland/…
+1
catfan55
@Grazy helemaal mee eens !! Had graag onze flapdrol Trudeau en z’n linkse boefjes verruild voor trump & pence.
+2
Fendt926Driver
@Grazy maar mooi dat jullie trump steunen.
Maar die laatste akties van hem zo is hitler ook begonnen.
Wij denken dan weer dat jullie dat niet zien
Grazy
@Fendt926Driver De acties georganiseerd door de democraten bedoel je?

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

+1
Fendt926Driver
@Grazy nee trump die wij op tv horen zeggen dat iedereen gewapend naar het capitool moet komen.
En ik weet toch niet of trump democraat of republikein is...
+3
Grazy
@Fendt926Driver Dat heeft hij nooit gezegd, zoek maar even naar zijn hele toespraak, ze zijn erg goed in knippen en plakken.
roscho
@Grazy Een handige tactiek: schrijf de fouten van je eigen partij gewoon toe aan de anderen en ontken steenhard dat je eigen leider bepaalde dingen heeft gezegd. Trump noemt dat "fake news". En kennelijk sluiten ook zijn volgers zijn ogen voor bepaalde dingen. Als je in je eigen bubbel zit, is het moeilijk om de rest van de wereld te volgen.
+9
Quintto
@Grazy ik vind het erg vergezocht om uit de bovenste afbeelding met zo weinig pixels een conclusie te trekken waarbij je de verantwoordelijkheid bij de 'democraten'/communisten kan leggen zoals jij het noemt.

en over die man met zijn rare pak. als je een beetje onderzoek doet op google kom je er achter dat die vent Jake Angeli heet en al jaren in verband wordt gebracht met het bedenken van complottheorieën. zo wordt hij ook wel de QAnon Shaman genoemd. en dat hij voor de BLM protesten al veel aanwezig was bij Trump rallies. (nl.wikipedia.org/wiki/Jake_Angeli/ , independent.co.uk/news/world/… )

Ik geloof er best in dat Trump goede dingen heeft gedaan die wij aan deze kant van het water niet meekregen, maar ik vind dat hij met zijn persoonlijke gedrag sinds de verkiezingen goed heeft laten zien dat hij totaal niet geschikt is als president.
+1
InsaneNL
@Grazy dan zal ik ook eens olie op het vuur gooien, die tattoo uit in de eerste foto is geen hamer en sikkel maar komt uit een game serie genaamd: dishonored

(klik om te vergroten)

Tatoo uit video game "dishonored"
Albert Peters
@Grazy zal je deze keer geloven maar moet je wel beloven NOOIT meer te liegen
+5
newholland6640
Volgens mij is trump ook een aparte snuiter, maar als de helft van amerika nog op hem steunt zal hij toch wel wat minder apart zijn dan ik wij denken.
+9
noordhof
Genoeg over de politiek , het is een mooie trekker 😅👍
+7
Fast Eddy
Ik heb blijkbaar wat gemist. Maar ik vind dat je ieder zijn mening of iets in die aart moet respecteren. Ik kijk veel op YouTube naar Onelonelyfarmer, die is ook fanatiek Trump aanhanger. Ik heb niks met Trump en ik sta steeds weer te kijken wat hij allemaal besluit en op Twitter zegt.
Maar dat moet iedereen zelf weten. Waar het mis gaat is dat mensen elkaars mening niet respecteren maar in plaats daarvan volhouden dat hun gelijk hebben en niet de tegenpartij.
Dus om een lang verhaal kort te houden. Als iemand Trump geweldig vind moet hij dat zelf weten, maar als de ander dan zegt dat hij hem niks vind moet ook de Trump aanhanger daar respect voor hebben.
+1
roscho
Quote Reactie van @Fast Eddy:
als de ander dan zegt dat hij hem niks vind moet ook de Trump aanhanger daar respect voor hebben.

Ik vind Trump niks. Hebben jullie nog wel een beetje respect voor mij? 😂
+1
Fast Eddy
@roscho

Ja hoor. Dat is jou mening en dat mag je van mij gewoon zeggen.
roscho
@Fast Eddy Fijn dat je dan nog respect voor me hebt, maar je had eigenlijk beter door kunnen vragen naar mijn motivatie. Datzelfde wat veel politieke partijen soms doen, heb ik nl. ook gedaan: gewoon blèren dat ik een van de partijen slecht vind. Dat is eigenlijk geen mening, een mening baseer je op argumenten. En als mijn argument bijv. was dat ik Trump niks vind omdat hij blond haar heeft, had je me (zeer terecht) over de vingers kunnen tikken.
+1
Fast Eddy
@roscho

Ik heb meer dingen te doen s`avonds.
+12
Jammer dat je vanwege een politiek geschil de zaak hier dicht gooit. Heb vaak met plezier naar je fotos en verhalen gekeken, ook omdat ik zelf voor langere tijd aan die kant van de plas geweest ben. Alleen boerden die nog een paar slagen groter. jou bedrijf lijkt mij meer europees toe en vond ik wel interessant.
+1
Ritchie
@Deutz 8006spezial

Inderdaad wat ik uit de foto's en informatie haal heeft @Grazy een prachtig bedrijf opgebouwd. De echte American Dream! 😄 Leven en laten leven zou ik zeggen.
Grazy
@Ritchie Thanks, we hebben hele mooie foto's van de begin jaren maar werd tijdje terug al een keer geblokkeerd door Tinus door een reactie van me over het aantal corona doden in de VS, heb geen zin meer om zijn website te sponsoren.
+1
@Grazy ik zou zeggen, promoot je facebook pagina nog even en houd hem bij 😜
@Grazy stop dan met reageren, dan kunnen we nogeens terugkijken/lezen, als ze je er af gooien hebben we niks meer 😜

Zonder gekte, jammer dat je je erdoor laat beïnvloeden, of hoe ik dat ook mag noemen.
BEboer
@Grazy wat was je fb pagina kan ik ook even volgen 🥳
@BEboer facebook.com/vanlangendairy/ dit zou hem moeten zijn, ben hem al eens eerder gaan volgen.
BEboer

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr Agrotron 6140.4 TTV ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!