Foto van een Fendt 108 S met niemeyer twin hark. (1988) 

In een ver verleden waren wij ook fendt boer

Fendt 108 S

Foto van een Fendt 108 S met niemeyer twin hark. (1988)

In een ver verleden waren wij ook fendt boer

Reacties

+1
noordhof
Ferme hark voor 1988 , 👍
+2
EA_MF
@noordhof mocht ook wel, er werden destijds een 150 koeien gemolken door mijn opa, oom en vader samen. Stal die hier te zien is was bestemd voor de droge koeien en het jongvee, zitten nu 110 ligboxen in voor melkvee. Daarnaast was er ook nog een deel akkerbouw met zetmeelaardappelen en suikerbieten.
+1
BEboer
@EA_MF en hoe komt dat ze besloten minder koeien te gaan houden? Ps mooie foto
+2
EA_MF
@BEboer bedrijf is na uittreding van mijn opa (in 2000) opgesplitst, deze stal staat ‘tegenover’ het ouderlijk bedrijf en hiet is toen een nieuwe melkstal in geplaatst. mijn vader en oom zijn daarna elk afzonderlijk van elkaar verder gegaan, pa op deze locatie en mn oom op het ouderlijk bedrijf.
+1
arjanvw
@EA_MF goede keus geweest destijds!
Fast Eddy
@EA_MF

Is dit dan bij jullie thuis? Woont je oom aan de andere kant van de Hoogeveenseweg? Is Dit de Fendt waar nu de bezem voorop zit?
+1
EA_MF
+1
a3vandiejen
Mooi hoor.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 108 S ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!