Met een kennis opzoek naar een nieuwe trekker voor hem, uitgekomen bij deze case maxxum 120 uit 2016 met nog maar 900 uur op de klok stond bij van gurp. Wordt binnenkort afgeleverd door onze lokale de

Case IH Maxxum 120

jellehoekstra
Met een kennis opzoek naar een nieuwe trekker voor hem, uitgekomen bij deze case maxxum 120 uit 2016 met nog maar 900 uur op de klok stond bij van gurp. Wordt binnenkort afgeleverd door onze lokale dealer Broekens Gorredijk.

Reacties

+1
Herbert
Met multicontroller?
+1
inspecteurfendt
@Herbert denk het niet als ik het zo bekijk.
Herbert
@inspecteurfendt nu ik beter kijk idd. Dashboard gewoon onder het stuur en mechanische hydrauliek hendels
jellehoekstra
@Herbert ja klopt mooi simpel, beter dan zoon lelijke kwijlbak bij het stuur
+1
inspecteurfendt
@jellehoekstra zijn ook degelijke trekkers, op mn werk hebben we een 125 (6cilinder) van 2013 ook zonder multicontroller. Onlangs een elektrische storing gehad maar verder niets bij mijn weten. Pittig motortje ook.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case IH Maxxum 120 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!