Foto van een Fendt 828Wortelen rooien met uitzicht op 1 van de bekendste plekjes van Frankrijk. 🇫🇷🥐🥖(2018)

Fendt 828

RVM
Foto van een Fendt 828

Wortelen rooien met uitzicht op 1 van de bekendste plekjes van Frankrijk. 🇫🇷🥐🥖

(2018)

Reacties

RVM
Speciaal voor @erik9831 en @Fendt280S
RVM
@Fendt926Driver als je weer eens op vakantie mag met de baas; in deze streek heb Ik alleen maar Fendts zien rijden.
DANOONTJE POWERR
@RVM ze zijn er ook een stuk goedkoper dan hier, er rijden hier best wel wat Fendts uit Frankrijk in de buurt.
RVM
@DANOONTJE POWERR demo of oudere gebruikte trekkers? Beukeveld heeft er altijd akkerbouw trekkers uit Frankrijk staan.
DANOONTJE POWERR
@RVM nee, nieuw.
RVM
Fendt280S
Mooi, er is inderdaad genoeg Fendt hier in Frankrijk. Nu wil het toeval zijn dat er twee dealers binnen 2,5 km zitten, Fendt en valtra. Fendt is mijn favorite merk dus dat komt mooi uit.

Mooi plaatje bij de le mont saint Michel, is dat zandgrond? Ik zit in de streek van de vlees koeien met af en toe een melkveebedrijf (Limousine)

Kubota wordt hier momenteel erg veel verkocht omdat ze een stuk goedkoper zijn dan John Deere en Fendt en iets goedkoper dan Massy en holland.
RVM
@Fendt280S is ( duin ) zandgrond met nauwelijks organische stof.

Dealernaam van deze trekker staat op de voorruit. Is een grote dealer daar, en in de polder ( ja daar is de grond anders ) van Mont Saint Michel echt elke boer een Fendt.

Kubota zie je hier ook steeds meer. Worden er niet een serie ook in Frankrijk gemaakt?
Fendt926Driver
Quote Reactie van @Fendt280S:
Fendt is mijn favorite merk dus dat komt mooi uit

Dus kunnen we de fotos van de nieuwe fendt spoedig tegemoet zien?👍👍
Fendt280S
@Fendt926Driver
Jazeker, staat al in de schuur maar wacht nog op een goed foto moment. Andere prioriteiten de laatste tijd.
+1
wotan2
Ik kom op een km of 60 van daar te zitten, loopt ook wel Fendt, maar eigenlijk zijn alle bekende merken in de directe omgeving vertegenwoordigd.
RVM
@wotan2 daar een bedrijf beginnen?
wotan2
@RVM lopend bedrijf gekocht.
RVM
@wotan2 oké, de volgende dus die zijn geluk daar gaat beproeven? Zit je Bretagne in of meer land inwaarts. Succes in ieder geval.
wotan2
@RVM zit nét niet meer in Bretagne. een perceel op 2km ligt wel in Bretagne. Ik zit dan in de noord-west hoek van de Mayenne.
Hoe kwam jij daar verzeild?
RVM
@wotan2 werk bij een plantenkweker, was op een ronde klanten bezoeken. Deze trekker stond toevallig langs de weg
wotan2
@RVM aahh zoo
erik9831
Croissants en baguette is daar te min... Oesters is al beter 😉
+1
RVM
@erik9831 je m’excuse
erik9831
@RVM wel speciale foto zo... Mooi
+1
RVM
@erik9831 ik vond het prachtig in ieder geval. Deze trekker stond pal naast een toeristenwinkeltje nabij het busstation richting de Mont.

Even daarvoor was ik bij een klant geweest die nog korter erbij woonde, keek vanuit z’n keukenraam erop uit. Schitterend
wotan2
@RVM Je bedoeld die parkeerplaats voor dagjes mensen, en de hotels op het vaste land?
RVM
@wotan2 ja onder andere
wotan2
@RVM Daar hebben we overnacht, de eerste keer dat we ons nieuwe bedrijf gingen bekijken, apparte omgeving. We waren daar gaan overnachten in verband met corona, Manche had toen status geel en een hele lage besmettings graad. Ille en Villane was oranje, en Mayenne was nog geel maar ook maar net. We hadden er geen zin in om bij thuiskomst in quarantaine te moeten door een wissel naar oranje dus een veilige plek voor overnachting gezocht.
RVM
@wotan2 normaal kom ik bijna elk jaar daar min of meer in de buurt. Dit jaar niet. Ik maak normaal een ronde met de vertegenwoordiger ter plaatse, maar daar hebben we dit jaar vanaf gezien. Normaal had ik deze week ook in Frankrijk gezeten, in Angers is altijd tuinbouwbeurs rond 15 januari. Mijn auto weet niet wat ie meemaakt, had laatst zelfs een platte accu omdat ik m een paar avonden als bouwlamp gebruikt had, maar hij loopt overdag amper 🙈🙈
+1
Fendt280S
@erik9831
Haha klopt, ik heb ooit nog eens in Normandië stage gelopen voor de Franse taal. Kreeg ik veel van die zeeslakken te eten en ziek dat ik was.
RVM
@Fendt280S ik heb gelukkig Frans gehad op school 20 jaar terug, toen nooit gedacht het nodig te hebben. Toch wel makkelijk achteraf
Fendt280S
@RVM
Dat is handig. Ik heb ook Frans gehad in de eerste twee jaar maar ik had toen andere interesses. Nu begin ik erin te komen, we hebben wat mensen die melk komen halen en daar klikt het mee wat erg bevordelijk is voor de taal. Veel respect voor dat ze de moeite nemen om met ons te praten. De regio hier is aardig ingesteld op buitenlanders, er wonen heel veel Engelsen.
RVM
@Fendt280S welke hoek zat jij ook al weer?
Fendt280S
@RVM
Ten zuidwesten van Limoges tegen de Dordogne aan.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 828 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!