Iseki landhope tu160 volledig opgeknapt👌🥳. Foto is geplaatst door Stef Hanegreefs loon en grondwerken ,2400 Mol (BE) op 19-01-2021 om 01:01:34, met 8 reacties.

Iseki Onbekend

Iseki landhope tu160 volledig opgeknapt👌🥳

Reacties

radium45
Niet echt fijne bandjes om mee op een gazon te rijden.
+1
schluterman
@radium45 hofka bandjes 🤣
+1
radium45
@schluterman Hofka Sampermants... Wereldberoemd om die schoepenbanden... Hier heel wat setjes van versleten.
+2
roscho
@radium45 Ik had ze vroeger op een Same Leone. Het ding liep echt overal door en als je omkeek, was de witte grond boven gekomen. Ik heb me wel eens verbeeld, dat er Australische ruïnes boven kwamen. Eind mei stond er nog water in de sporen die met de mais erin gereden waren.
radium45
@roscho Hier lagen ze op de BM350 trekkers en een Ford 6600
MartenH
Heb je toevallig ook een foto hoe je beugel is bevestigd?
Hoi martenH
Ik heb nog een paar foto's gevonden van als ik hem heb opgemaakt , hopelijk kan je hier mee verder.. de trekker zelf heb ik helaas niet meer voor duidelijkere foto's te maken.. het zat eigelijk waar de hef armen op de achterbrug zaten en dan hingen de hef armen aan die rol beugel.. hopelijk kan je er mee verder! grtjes stef

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Iseki ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!