Foto van een woeste brulbeer waar ik veel goede herinneringen aan heb.. Foto is geplaatst door stijn-de-bock op 19-01-2021 om 19:48:26, met 11 reacties.

Steyr 8165

stijn-de-bock
Foto van een woeste brulbeer waar ik veel goede herinneringen aan heb.

Reacties

+1
a3vandiejen
Mooi, zit er zeker woest uit.
+2
Towaberg
Toch een buitenbeentje in zijn pk klasse👌👌👌
+1
Fast Eddy
Mooi spul. Toch zag je ze (vroeger) hier in de buurt nooit.
noordhof
@Fast Eddy Soms was het hard opboksen tegen de populaire merken , velen bleven ook trouw aan een bepaald merk omwille van de service . Vandaar .
+1
Fast Eddy
@noordhof

Kleinere Steyr`s hebben hier in de buurt wel gelopen. Dikke trekkers waren vroeger hier in de buurt van Renault, Same en enkel een Fendt. Later kwamen daar MF en John-Deere bij. En verdwenen Renault en Same.
+1
stijn-de-bock
@Fast Eddy hier waren ze wel waarschijnlijk omwille van het feit dat hier een dealer is.
RVM
Combine wielen achterop Stijn?
+1
RVM
Excuus pikdorserbanden
stijn-de-bock
@RVM klopt,lagen normaal op een tx 34 ,met deze banden viel niet te rijden op de weg met de tractor. Ze hebben er ook maar even op gelegen.
+1
draaipiet
Mooi

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Steyr 8165 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!