Foto van een Deutz-Fahr Meerdere. Foto is geplaatst door PieterA op 21-01-2021 om 19:17:58, met 16 reacties.

Deutz-Fahr Meerdere

PieterA
Foto van een Deutz-Fahr Meerdere

Reacties

+1
Ruben-dxdeutz
Mooie rij agrotrons!
+1
PieterA
Hier staan de Deutz-Fahr tractoren opgesteld tijdens de tulpenoogst van 2018. Het werk was klaar voor die week en de rooier, kiepers en de veldspuit staan te wachten tot ze weer mogen beginnen. Op de foto staan vlnr 6160, 120 mk3, 6.15, 85 mk2 en 6206.
+2
stijn-de-bock
De meest rechtse vind ik de leukste,d 6206 allrad?
+2
PieterA
@stijn-de-bock Ja, klopt. Met kruipversnellingen en 4--wielaandrijving. Hij komt van de proeftuin in Lisse. Ik heb hem ik meen in 2005 rijdend opgehaald in de Mendelhal in Lisse.
Erachter een 8 tons Mullie-kipper, nieuw gekocht in 1983 bij de Mullié-fabriek bij ons op het dorp.
wim-same
@PieterA Toen stond de Mullié fabriek inderdaad nog bij jullie. Is al een aantal keren van eigenaar veranderd, en is nu overgenomen door BECO.
PieterA
@wim-same Ja, jammer dat Mullié niet meer gemaakt wordt. Het waren kippers met een laag eigen gewicht, maar voor een akkerbouwer toch degelijk genoeg.
wim-same
@PieterA Ik heb jaren een 14 tons Mulié dumper gehad. Fijne dumper, die ook niet zwaar trok, chassis buigt goed mee, en scheurde nooit. Ik had ook een Veenhuis dumper, en dat chassis was zo star dat het regelmatig scheurde.
+1
PieterA
@wim-same De assen waren altijd wel een zwak punt. Je kon ze het best af-fabriek met een slag zwaardere aa bestellen. Kostte een paar honderd gulden en nooit geen ellende van stilstand meer.
wim-same
@PieterA Van de assen heb ik nooit geen last gehad, wel één keer dat er een naaf gescheurd was.
+1
deufi
Mooie rij zo!
+1
koenclaas
Prachtige rij👌🏻👌🏻
draaipiet
Mooi hoor
+1
Roeldeutzdx
Machtig rijtje zo!👌
+1
PieterA
Waar het allemaal mee begon...

(klik om te vergroten)

Deutz 6206
+1
PieterA
De motorkapjes op een rij

(klik om te vergroten)

Deutz 6206

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Deutz-Fahr ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!