Foto uit de oude doos. Seizoen 2007. Poserend bij Kasteel Nijenbeek in Voorst bij Apeldoorn. Een klant van ons had daar een 50 ha in gebruik in de uiterwaarden van de IJssel. Na een bepaalde datum moc

Case IH Maxxum MX 150

radium45
Foto uit de oude doos. Seizoen 2007. Poserend bij Kasteel Nijenbeek in Voorst bij Apeldoorn. Een klant van ons had daar een 50 ha in gebruik in de uiterwaarden van de IJssel. Na een bepaalde datum mocht dat gemaaid worden en ging het in de baal. Even om sommigen voor te zijn, op dit moment was het gras eraf. Vandaar dat de kappen al omhoog staan.

Reacties

van-engelenhoven
Ik maai altijd met die kappen omhoog, lompe dingen
MRVNDT
@van-engelenhoven klopt dan kan ik het werkbreedte ook beter zien
brecht-b
Wat een combi
+1
sjonnies
Is dat een perceel.achter een woonhuis wat heel stuk lager ligt ong halve hec groot?
+1
radium45
@sjonnies 52.186375818136376, 6.161667131009175
Als je dit opent in Google, vervolgens klik je op Maps en dan op satellietweergave dan kom je precies op de plek uit waar deze MX staat. Tenminste, bij mij werkt het.
+1
sjonnies
@radium45 heb dit jaar ook stuk gemaaid en laten persen komt t beetje overeen?

(klik om te vergroten)

radium45
@sjonnies Marcel A??? Maar lijkt of die ruine daar iets nieuws gevoegd is of niet?
sjonnies
@radium45 klopt stuk was half hec 5 baal hij was toch in de buurt. Zit achter een huis heel stuk lager waar deze foto is gemaakt
+1
radium45
@sjonnies Hebben daar al wel eens 100 ha geperst. Die klant van ons had toen ook alle gras van ene Harmsen uit Empe erbij.
velsje
Je zat toen die tijd al mooi eindje rond 😀
radium45
@velsje Nu landelijk zelfs. Nu door de corona ff niet natuurlijk. Denk niet dat er deze zomer nog iets van grote evenementen doorgaat.
fendt308-driver
@radium45 las vanochtend een artikel dat ze vanaf 1 juni grote evenementen weer willen laten doorgaan maar of dat haalbaar is betwijfel ik sterk
+1
radium45
@fendt308-driver Ik bekijk dat heel nuchter. De seizoensopener, Paaspop Schijndel is ons feestje.. Ik weet nog nergens van haha.
a3vandiejen
Mooi hoor.
CoenNijenhuis
@radium45 Machtige combi was dit altijd! 💪🏻 Zou hij nog ergens lopen?
radium45
@CoenNijenhuis Ik heb geen idee eerlijk gezegd.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case IH Maxxum MX 150 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!