Al het voer eindelijk uit het land, werd nu wel tijd voor een poetsbeurt.. Foto is geplaatst door EA_MF op 22-01-2021 om 17:09:08, met 20 reacties.

Massey Ferguson 6290

EA_MF
Al het voer eindelijk uit het land, werd nu wel tijd voor een poetsbeurt.

Reacties

+1
EA_MF
Wel eer gehad van t werk denk ik 🙈

(klik om te vergroten)

+1
GerbertXL
Je ziet het verschil tenminste, mooi eer van je werk.
janc
Was dat jullie mf die nu overleden is met dat ongeluk??
@janc donders ja dat was wel dezelfde combinatie ongeveer
+1
EA_MF
@janc gelukkig niet, zou aardig uit de regio zijn dan 🙈 was ook een 14m3 (die van mij is een kuub kleiner) met een 6400 serie MF.
+1
EA_MF
Moet wel zeggen dat ik vergelijkbare situaties (inhalende auto’s tijdens afslaan naar links) wel meerdere keren mee gemaakt heb met onze combinatie, maar dat is tot nu toe altijd nog goed gegaan.
janc
@EA_MF ja dat wil zomaar het is altyd opletten
@EA_MF drama hè! Heb op de Bemester maar een extra knipperlichtje gedaan, kunnen ze nooit zeggen dat het daar aan ligt mocht het misgaan..
EA_MF
@ronald-deutz-fahr ik heb dr om die reden nu dynamishe knipperlichten op gemaakt. Meestal zijn het mensen die uberhaupt al niet op zitten te letten (telefoon in de hand, aan het bellen etc.), aangezien ze ook over een doorgetrokken streep inhalen in een ‘haakse’ bocht.

Ik probeer ze nu bewust zo min mogelijk ruimte te geven door ruim voortijd midden op de weg te gaan rijden, al doende leert men. 😅
CaseCS130
@EA_MF cameraatje achterop scheelt ook wel.
@CaseCS130 dan geef je toe aan de inhaler, als je daarop gaat wachten 🤭
CaseCS130
@ronald-deutz-fahr Liever wat toegeven dan met 20 ton erover heen rijden. Maar wat extra knipperlichten en geen ruimte geven om in te halen helpt ook wel inderdaad.
Gekste wat ik ooit meemaakte was een wielrenner die me rechts inhaalde op een weggetje waar dat überhaupt nauwelijks past.
+2
@CaseCS130 ik rij liever laatste 50 meter op het midden van de weg als ik merk dat ze er voorbij willen terwijl ik knipperlicht al aan heb. Wij zitten hier langs een brede 2 baans 80 weg, dan maak je wat mee, ook weleens motors gehad die er langs vliegen als je al bijna dwars op de weg staat.
Indd wielrenners kunnen er ook wat van 🤣
+2
EA_MF
@CaseCS130 ik zie ze wel, zij mij om de een of andere reden niet 😆
@EA_MF @CaseCS130 rijden jullie trouwens met of zonder zwaailamp aan over de weg?
+2
CaseCS130
@ronald-deutz-fahr Zonder, ik hou niet zo van onnodige kermis. Tis echt niet zo dat je niet zichtbaar bent.
+1
@CaseCS130 @EA_MF mooi, ben ik niet de enige🤣 Ik heb m sws overdag altijd uit met de tank, onnodig in mijn ogen.
+1
EA_MF
@ronald-deutz-fahr in vol daglicht zonder, dan zie je m toch nauwelijks. Zodra t begint te schemeren gaan ze wel aan.
janc
Oké leek er wel aardig op

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 6290 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!