Foto van een Massey Ferguson Oude glorie. Foto is geplaatst door Cowboy64 op 22-01-2021 om 17:21:15, met 13 reacties.

Massey Ferguson Oude glorie

Cowboy64
Foto van een Massey Ferguson Oude glorie

Reacties

Mooi.
draaipiet
Prachtig
+1
wim-same
Dit is zeker een oude advertentie. v.d. Berg uit Stolwijk is al jaren A.C.A. de Jong.
draaipiet
@wim-same Kijk eens naar de telefoonnummers, dit is nog voor de grote omnummering naar 10 cijfers
+1
wim-same
@draaipiet Ja, dat had ik ook al gezien. Ik weet niet meer in welk jaar de telefoon nummers veranderd zijn. Toen hebben wij nog wel dure sticker moeten laten aanpassen, wat niet vergoed werd. ha ha
draaipiet
@wim-same En je eet nog steeds 🤣
+1
wim-same
@draaipiet Ik heb net nog even lekker gegeten, haha. Maar ik eet tegenwoordig toch wel met een Kubota kraantje en een vrachtwagen. De SAME trekkers zijn inmiddels hobby geworden.
+1
draaipiet
@wim-same operatie decibel, 10 oktober 1995 zie wikepedia nl.wikipedia.org/wiki/Operatie_Decibel/
arnold-arentze
Harrewijn Giessenburg ken ik ook nog wel. Is tegenwoordig Agritechniek Slingeland dacht ik. Voordat Harrewijn MF dealer was verkocht de latere Same dealer Holland Utrecht MF. Al weet ik niet of toen al Holland Utrecht was.
+2
WaterDeutzer
Mijn vader kocht z'n eerste Ferguson TEF in '54 bij Mol&Blom, later tot MF2640 bij Hans Beuse.

(klik om te vergroten)

mf 6150
Hoeveel jaar is dit geleden? Die in Hoofddorp bestaat al jaren niet meer namelijk. Van gerven en kuipers staan er ook nog niet op trouwens
+1
WaterDeutzer
@mf 6150 Moet begin jaren '70 zijn. Beuse is toen verhuist van Zo-Beemster naar de Purmer. Ik zie trouwens nu ook dat mijn buurman Wopa al heel lang MF dealer is.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson Oude glorie ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!