Handbediening gemaakt voor de zwenkfunctie van de giek. Proefopstelling.. Foto is geplaatst door Saeghershof op 22-01-2021 om 21:27:23, met 13 reacties.

Ahlmann AZ 150

Saeghershof
Handbediening gemaakt voor de zwenkfunctie van de giek. Proefopstelling.

Reacties

new holland koen
En waarom is dit gedaan als ik vragen mag?
+1
Saeghershof
@new holland koen vriend van mij heeft zwaar ongeval gehad en kan zijn benen niet meer gebruiken.
new holland koen
@Saeghershof Oke, wat erg voor hem!
Mooi dat dit gedaan wordt dan!
Hoe maak je het rijpedaal?
huub
Dat kan je normaal toch ook met de linkerhand bedienen?
Saeghershof
@huub ik denk dat dit bij de oudere types alleen was.
+2
casejxu
Had zelf geprobeerd het meer naast de stoel te brengen. Als zoals ik las de benen niet werken gaat voorover bukken moeizamer denk ik. Dus hoe rechter je in je stoel kan blijven hoe plezieriger t werkt??
+1
Saeghershof
@casejxu er komt nog een extra buis aan die korter bij de chauffeur komt. Dit is in onze ogen de beste plaats. Kort bij het stuur. Linkshand sturen en zwenken,rechtshand de stick en gas geven.
casejxu
@Saeghershof en kwa remmen? Hoe gaan jullie dat doen??
new holland koen
@casejxu Remmen in een Ahlmann? Ik heb in de 10 jaar dat ik ermee rijd misschien 3 keer de rem gebruikt en dat was dan niet eens nodig geweest.
Als je ermee de weg op gaat moet je het vanzelfsprekend wel hebben voor rare situaties maar verder komt het zonder ook wel goed toch🤷🏼‍♂️
+1
Saeghershof
@casejxu Daar zijn we nog niet 100% uit. Ofwel bowdenkabel of zelfde systeem als voor het zwenken maar ik zou wel willen dat je moet duwen ipv tetrekken om te remmen. Dan duw je jezelf in je stoel
new holland koen
@Saeghershof Wat gaat je vriend ermee doen eigenlijk? Een beetje hobbyen rond huis of echt aan het werk ermee?
+1
Saeghershof
@new holland koen ahlmann word op de boerderij voor allerlei gebruikt.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ahlmann AZ 150 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!