Foto van een paar jaar geleden met een toen net nieuwe record wagen erachter .. Foto is geplaatst door stijn-de-bock op 23-01-2021 om 19:50:03, met 11 reacties.

Case International 845 XL Plus

2.474 foto's van @stijn-de-bock

stijn-de-bock
Foto van een paar jaar geleden met een toen net nieuwe record wagen erachter .

Reacties

+2
Towaberg
Prachtig span👌👌👌
de-wit
Heb je 520/70r34 achter?
stijn-de-bock
@de-wit Yup.
+3
de-wit
@stijn-de-bock Mooie maat, ik zoek ook nog zo'n set voor onze 745 XL. Ik snap niet dat die ooit van de tekentafel is gerold met 16,9r34 en iedereen het een goed plan vond😂 Maar bij de Case modellen zijn ze wel tot inkeer gekomen
+2
Eigen trekker? Deze staat in showroom conditie, prachtig. 👍
stijn-de-bock
@Fendt 106 S Christoph Yup, 7 jaar geleden gekocht en daarna opgeknapt.
R Bouwmeesters
@stijn-de-bock Knap je zelf de trekkers op? Heb je ook foto's van de restauratie?
Eindresultaat is prachtig👍
+1
stijn-de-bock
@R Bouwmeesters heb eigenlijk bijna alles laten doen,veel moest er niet aan gebeuren,preventief een nieuwe koppeling erin gedaan, een paar dichtingen vervangen, cabine grondig gepoetst,al het rode der van gehaald, kale trekker in de spuitcabine en alles netjes laten spuiten.,heb daar eigenlijk geen foto's van gemaakt, heb wel een foto van voor de opknapbeurt, die heb ik ook wel al eens geplaatst op tractorfan.
+1
a3vandiejen
Schitterend.
+2
Mdbm
Zeer mooie combinatie!!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case International 845 XL Plus ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!