Foto van een Massey Ferguson 6460. Daggie aangekochte aardappelkisten rijden. Foto is geplaatst door Nickvg op 23-01-2021 om 20:35:16, met 8 reacties.

Massey Ferguson 6460

Nickvg
Foto van een Massey Ferguson 6460. Daggie aangekochte aardappelkisten rijden

Reacties

Mooie M.F.
noordhof
Ik zie nu nog geen kenteken , nog steeds niet verplicht ? ja toch of hoe zit het precies ? Ik zal onlangs bij de MF dealer dat het kenteken op deze modellen was vastgemaakt met een spanring rond de uitlaat .Mooi gedaan want veel mogelijkheden zijn er anders niet ! gr
RolandK
@noordhof Voorzijde hoeft sws niet, verplicht vanaf volgend jaar 2021 is een overgangsjaar.
noordhof
@RolandK ok , bijzonder toch . Europa en alles is verschillend.
+1
Nickvg
@noordhof is hier idd nog niet verplicht, hier zit er achter ook nog geen een. Eind van het jaar zal dit wel moeten
RolandK
@Nickvg Makkelijkste om het voor eind van het jaar te doen anders is het veeeeeel meer werk.
Nickvg
@RolandK Thuis zijn we al mee bezig, alleen hebben we een maatschap dus moeten we nog even kijken hoe we dat gaan doen. Dit is bij vrienden van me, deze trekker is gehuurd dus zal het ook wel op komen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 6460 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!