Voor het kenteken vroeg het RDW om foto's van het ingeslagen chassisnummer, typeplaatje en een profielfoto van de zijkant.

Schlüter Super E 6400 V

roscho
Voor het kenteken vroeg het RDW om foto's van het ingeslagen chassisnummer, typeplaatje en een profielfoto van de zijkant.

Reacties

Sojaboontje
Waarom wouden ze daar foto's van hebben?
+4
wim-same
@Sojaboontje omdat ambtenaren nog nooit van Schlüter gehoord hebben. ha ha
roscho
@wim-same Zouden daar zulke onbeleerden zitten? Wie ook maar iets van trekkers weet, kent toch wel het merk Schlüter????
+2
erik9831
@roscho neen... In Frankrijk zijn ze wel verkocht, maar niemand kent het daar bijna.
+3
wim-same
@roscho helaas denk ik van niet. ambtenaren zijn geen onbeleerden, maar zij hebben politicologie gestudeerd, en dus alleen maar om de burgers te besodemieteren. Maar ze hebben vast nog nooit van Schlüter of van SAME gehoord.
+3
roscho
@wim-same Dan hebben ze nu een mooie foto van een Schlüter. En als ze jouw Same's nog niet kennen, dan moet jij ook nog aan 't fotograferen. 😉
+1
wim-same
@roscho Dat heb ik al gedaan. ha ha
wim-same
@wim-same Ze willen toch alles op kenteken hebben ????
roscho
@wim-same Heb jij de kentekens al ontvangen voor al je trekkers? Ik kreeg begin deze week een heel mooi, klein groen kaartje. En toen begonnen ze meteen te zeuren dat hij niet verzekerd zou zijn. Dus gelijk ook het kenteken maar doorgegeven aan de verzekering. Hij is nu voor de RDW ook verzekerd. Al met al vlot geregeld, ik klaag niet.
+1
roscho
@Sojaboontje Ze vonden dat ik een vreemd VIN had opgegeven. Het schijnt dat daar normaal ook letters bij staan. Bij deze Schlüter staat er alleen 85 (voor de pk's), dan een 2 (omdat het de 2e serie is) en vervolgens 3 cijfers die aangeven welke uit de productierij het is. Dus 852XXX (op de plaats van de X natuurlijk een cijfer).
schluterman
@roscho oo dan zal dat bij onze schlüters ook nog wel komen dan. Maar even terzijde het is een mooie foto van een hele mooie trekker
+2
SchluterMarco
@schluterman Ik heb met de Schlüter's geen problemen gehad, moest wel van een Fendt en een Unimog foto's maken. Het is wel een zootje bij de RDW, heb al bij 4 trekkers de verkeerde handelsbenaming op de kaart staan, bij de RDW doorgegeven en ze sturen weer een nieuwe kentekenkaart.
Kramer U800
Quote:
Voor het kenteken vroeg het RDW om foto's van het ingeslagen chassisnummer, typeplaatje en een profielfoto van de zijkant.

Bij mijn precies hetzelfde! Wat een rare pipo was dat zeg, hij wou nog meer weten over mijn Kramer. Uiteindelijk toch zonder reactie terug gekregen te hebben toch het kenteken bewijs binnengekregen.
porschestandard
Voor mijn fendt hetzelfde probleem, de porsche en david brown kreeg ik zonder problemen.
steyrlanzboy
Mooi
+1
toonvanbergen
Mooie trekker!
gaituuth
Mijn Schlüter s350 was geen enkel probleem. Met een paar dagen het kaartje in huis. Op de John Deere ben ik nog altijd aan het wachten.
a3vandiejen
Mooie foto van een schitterend trekker.
RVM
Ik heb op 8 Januari alles opgegeven, en tot op de dag van vandaag niks gehoord en niks ontvangen
a3vandiejen
@RVM Soms raar hoe het gaat, ik op een maandag aangegeven en zaterdag morgen de groene pas in de bus.
RVM
@a3vandiejen afgelopen maandag of meteen begin Januari?
a3vandiejen
@RVM Drie weken geleden, eerste week van januari inderdaad.
+1
jehan
@a3vandiejen ik 1 januari beide trekkers opgegeven..14 januari van mn valmet binnen en 22 januari van mn inter
a3vandiejen
@jehan En dan ook een goeie week verschil ertussen.
+2
jehan
Gisteren van karton bordjes gemaakt met de 3 verschillende afmetingen....dan had ik idee welk model het best past bij trekkers ...ben er uit het gaat de gewone 520 x 110 worden
+1
a3vandiejen
@jehan Heb gekozen voor 34' 22' maar is groot zat.

(klik om te vergroten)

Had een slag kleiner gemogen, Motor formaat.
+2
jehan
Ja daar schrok ik ook van toen ik het kartonnetje bij de trekker hield ..en de 210x143 viel wel heel klein uit
+2
a3vandiejen
Quote Reactie van @jehan:
Reageer

Ja klopt, die is wel weer heel klein. Slim om met karton eerst te kijken.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Schlüter Super E 6400 V ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!