Foto van een New Holland 6635 met een Krone HSL-2700. Geplaatst door jim power op 24-01-2021 om 09:10:00, met 7 reacties.

New Holland 6635

Foto van een New Holland 6635 met een Krone HSL-2700

Reacties

+1
tractor junkie xl
Mooi.
draaipiet
Mooi. De krone is ook al oud denk ik......
+1
jim power
@draaipiet ja dat zeker alleen bouwjaar hebben ze niet ingeslagen😅
Welten
Ik heb nu zo'n zelfde wagen gekocht. Heb je nog tips of dingen waar je op moet letten. Hoeveel messe zet jij er in?
+1
jim power
@Welten wij hebben destijds dat wagen gekocht om slotenmaaisel te laden en daarvoor hebben we er maar een paar messen in, maar met grasladen met alle messen er in moet je er wel een goede slipkoppeling op hebben anders knapt de aandrijfketting verder de speling op de balken moet niet teveel en om lawaai te verminderen hebben we er kunststof strippen gemonteerd waar de balken overheen glijden
Welten
@jim power ik zet er dadelijk 12 messen in dat is de helft. Dat is wel een goeie tip met die kunststof strippen. Maak inderdaad veel geluid.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland 6635 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!