Weer wat oud ijzer weg gebracht. Begint wat op te ruime. Geplaatst door zettelmeyer op 26-01-2021 om 14:47:32, met 20 reacties.

Valtra N143

Weer wat oud ijzer weg gebracht. Begint wat op te ruime

Reacties

+15
inspecteurfendt
Te voet naar huis dan? Sorry, was een binnenkopper 😃
+3
zettelmeyer
@inspecteurfendt nee ze woude hem niet, zat te veel plastic aan😜
GerbertXL
Wat was de prijs? Ik had vorige week 23 cent maar hoorde al van iemand die 19 had. Ligt ook wel iets aan wat je weg brengt natuurlijk, ik had een oude kraan.
+1
zettelmeyer
@GerbertXL ik kreeg er 20 cent voor vandaag. De vorige vracht op 16 januari kreeg ik er 22 cent voor
+1
sjonnies
Moet nog wel wat bij op.gooien

(klik om te vergroten)

Morgen dit ding wegbrengen brengt meer.op dan die gekost heeft en 2 jaar plezier aan gehad on Hooi in te stapelen. Kijk niet na die modder op straat wou t gisteren schuiven en zat nog vast gevroren en vrijdag wat puin weg gebracht en weer op gehaald krijg je zo'n erf van
zettelmeyer
@sjonnies lijkt zo wel heel tractorfan ruimt op met iedereen oudijzer weg te brengen
sjonnies
@zettelmeyer prijs is goed mooie periode geen land werk oid. dan ga je ook makkelijk meer weggooien
+1
sjonnies
@zettelmeyer vanmiddag weggebracht zoals.die staat zonde banden 4900.kg x 25 cent meer opgeleverd dan die gekost heeft haha
Fast Eddy
Mooie kipper. Zit daar ook een type plaatje op?
zettelmeyer
@Fast Eddy ja klopt we gebruiken hem stiekem toch best eens. Ja volgens mij wel, nog niet echt op gelet
Fast Eddy
@zettelmeyer

Zou je als je er tijd voor hebt een foto van het type plaatje kunnen maken? Ik probeer een kenteken bij mijn Miedema kipper te krijgen, maar ik wil eerst weten wat op het originele plaatje staat.
+1
zettelmeyer
@Fast Eddy ja is goed, hij staat nu niet thuis maar op de andere locatie. Daar kom ik niet dagelijks dus het kan even duren
+1
stannetje96
@zettelmeyer wel even je serienummer doorstrepen 😜
Fast Eddy
@stannetje96

Dat mag altijd. Het is mij meer om de opbouw van het serienummer te doen. Dan kan ik zelf een serienummer verzinnen.
+2
roscho
@Fast Eddy Niet handig om dezelfde opbouw te gebruiken als Miedema, je brengt daarmee misschien iemand in moeilijkheden die legaal dat nummer heeft gekregen. Als een bepaalde merk/nummercombinatie bij de RDW geregistreerd staat, kan dat niet nogmaals geregistreerd worden.
Fast Eddy
@roscho

Waarom niet de opbouw met andere cijfers? Ik wil gewoon graag weten hoe het chassisnummer is opgebouwd. Ik zoek dan een heel andere code erbij. Als ik zelf wat ga verzinnen ben ik bang dat het ook niet goed komt. Ik heb 1,5 week geleden 2 kentekens(trekker en pipowagen) aangevraagd maar ik heb nog steeds niks gehoord.
+1
roscho
Quote Reactie van @Fast Eddy:
Waarom niet de opbouw met andere cijfers?

Stel dat je per ongeluk een code kiest die Miedema al heeft uitgegeven, dan kan de eigenaar van die andere kipper zijn werktuig niet meer registreren. Dan zou je moeten verifiëren bij Miedema of het door jou gekozen nummer nog niet is uitgegeven en ook niet uitgegeven gaat worden.
+1
JoranK
Hee daar ben ik laatst ook weer 2x geweest. Lag behoorlijk vol toen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Valtra N143 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!