Foto van een John Deere 3130Het was even passen en meten maar de stabilisatie kettingen zitten eraan.

John Deere 3130

Foto van een John Deere 3130
Het was even passen en meten maar de stabilisatie kettingen zitten eraan.

Reacties

+1
Towaberg
👍
noordhof
Het is mooi gedaan ,maar toch zie ik die beugeltjes het niet lang volhouden ! ik spreek uit ervaring 😅, Wat doe je , origineel is meestal niet meer te vinden . gr
@noordhof Ik denk inderdaad ook dat de D sluitingen het als eerst opgeven, maar zo is het ook min of meer ontworpen nieuwe D sluiting eraan en weer gaan. heel veel kan er ook niet gebeuren omdat er ook nog stabilisatie blokken in het midden zitten. Maar het leek me toch beter dat ik ze helemaal strak kan spannen als er een dubbele hark aan komt.
Hurli356
@jasper john deere zie toch liever in elkaar schuivende stabilisatie met een pin erdoor. Dit met de kettingen ben ik niet zo weg van.
@Hurli356 Het voordeel van kettingen vind ik dat je de speling en volledig uit kunt spannen.
newholland6640
Een mooie tussenweg is dan in elkaar schuiven en draaien.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 3130 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!