Foto van een Deutz-Fahr Agrotron TTV 4.30. Foto is geplaatst door hummy op 28-01-2021 om 06:54:43, met 28 reacties.

Deutz-Fahr Agrotron TTV

hummy
Foto van een Deutz-Fahr Agrotron TTV 4.30

Reacties

caseboy
Overzichtelijk en duidelijk
marceldeutz
Je kunt mooi zien hoeveel diesel de trekker verbrand heeft in zijn leven.
hummy
@marceldeutz dat is niet de totale consumptie want hij heeft bijna 4000uur gedraaid. Het is de job consumptie waarschijnlijk.
casejxu
Monitor in transportmodus. Gebruik t nog best vaak eigenlijk
+1
deutzieee
@casejxu wij gebruikten het op de oude ook wel ziet er netjes uit en veel info, alleen jammer dat het op de 6185 niet zit
marceldeutz
@deutzieee Kan misschien nog wel nageleverd worden.
casejxu
@marceldeutz heb deze optie nog niet kunnen vinden in nieuw type imonitor
marceldeutz
@casejxu De informatie die je hier nu ziet staat nu allemaal op het dashboard of je kunt dat erop zetten want dat mag je zelf invullen wat ie weergeeft. De i-monitor is meer voor gps en natuurlijk instellingen voor hydrauliek en hef, toerentallencamera's.
casejxu
@marceldeutz Ja is ook zo. Heb jij niet meer kleine schermpje in de rechter a stijl?
+1
marceldeutz
Ja, zit er ook nog wel. Als je geen i-monitor hebt kun je daar alles zien wat je afstelt en programmeert. Ik kijk er minder op.
casejxu
@marceldeutz klopt. En jij kunt idd je dashboard naar "wens" invullen. Vind oude type op sommige punten overzichtelijker. Maar de nieuwe veeeeel makkelijker en uitgebreidere mogelijkheden
marceldeutz
@casejxu Je kunt erg veel aanpassen en dat maakt met name de hydrauliek functies prettig om mee te werken. Ben er gister achter gekomen dat je knoppen op spatbord kunt toekennen aan iedere functie. In het boek staat dat niet kan en af fabriek is afgesteld.
casejxu
@marceldeutz zonder monitor zal dat idd niet kunnen. Jij kan aanvinken welke functie je bedien achterop
deutzieee
@marceldeutz staat bij jouw de fronthef altijd op de draaiknop of op een hydrauliek ventiel? Wij hebben hem eigenlijk altijd op 1 van de blauwe flippers staan wanr draaiknop corrigeert niet helemaal naar wens
marceldeutz
@deutzieee Ja, hier staat ie altijd op draaiknop. Kan niet eens op flipper, is ook niet nodig want op de powcon hendel zit 2 knoppen op voor fronthef omlaag of omhoog. De draaiknop stel je af en zit dan daar niet meer aan.
deutzieee
@marceldeutz bij ons met de bezem hebben we voor allebei de ventielen nodig dus moet de fronthef op de draaihendel maar dan werkt corrigeren niet echt ideaal
marceldeutz
@deutzieee Dus dan wordt 1 ventiel als combinatie ventiel gebruikt! dat verklaart wel waarom het niet zo goed werkt als anders.
deutzieee
@marceldeutz als je voor met alleen frontblok rijdt of frontschuif is het ook niet echt alles, dan werkt de linkse grote flipper het lekkerst
+1
marceldeutz
@deutzieee Het is wel even wennen om fronthef te bedienen met draaiknop. Was ook altijd gewoon ventiel gewend. Achter en voor werkt ook net tegengesteld aan elkaar. fronthef moet je rechtsom draaien en achterhef linksom.
marceldeutz
Ja, terwijl in instructieboek staat dat het af fabriek ingesteld wordt! Hij stond nu meestal op hydraulische topstang. Ben er nog niet achter hoe de slip correctiemeter functioneert. Staat ook weinig over in het boek.
casejxu
@marceldeutz die kan ik je niet uitleggen helaas
hummy
@marceldeutz hebben jullie een boek? Ik heb 3 A4 vellen gekregen voor imonitor. Krijg je als je ver van fabriek woont denk ik.
marceldeutz
@hummy Ja, 2 zelfs. 1 beknopte uitvoering en 1 dikke uitvoering met heel veel talen erin.
hummy
Die heb dus niet gezien. Jammer maar heb de job toch klaar gekregen
marceldeutz
@hummy Heb je wel het grote instructie boek bij de trekker gekregen dan?
hummy
Ja die heb ik.
+1
marceldeutz
@hummy De dealer kan het wel downloaden voor jouw en dan daar ophalen of van hem weer downloaden.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr Agrotron TTV ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!