Foto van een International 744

Druk bezig met krukaskeerring te vervangen voordat de frontpto erop gaat.

Gaten in loopring geboord en getapt (m8) en eruit getrokken.

International 744

Foto van een International 744

Druk bezig met krukaskeerring te vervangen voordat de frontpto erop gaat.

Gaten in loopring geboord en getapt (m8) en eruit getrokken.

Reacties

Piet1960
Wat ga je met de frontinrichting doen op die 744 Corné?
+1
Corne S
@Piet1960

Trekker is al een fronthef (eigenbouw) gewend. Voordat de maxum kwam, stond hij op de kuil met grasvork voorop en kuilverdeler achterop.

Nu gaat er een opraapwagen achter en een frontmaaier voorop voor de zomerstalvoedering. Afgelopen jaar goed bevallen, maar redelijk omslachtig met 3 trekkers. Straks is er hopelijk eentje minder nodig.
Piet1960
@Corne S Ja werkt mooi, nog betere benutting van weidegras, zeker in de herfst. Mooie combi dan met Miedema waarschijnlijk.
+1
Corne S
@Piet1960

Jep, wordt deze combi. tractorfan.nl/picture/1351943/…
Enig nadeel is dat je een hele tijd een trekker vast heb staan. Anderzijds, als je er een aantal hebt, is het minder erg.
Trekkerfan05
De keerring kun je toch vervangen zonder de olie af te tappen? Ik moet hem namenlijk ook vervangen op mn 423 😄
Corne S
@Trekkerfan05

Klopt, olie blijft erin. Daarom lekt de keerring tijdens stilstand niet.

Voorzichtig met poulie eraf halen. Distributiedeksel is zo kapot. Na het eraf halen motor ff laten lopen en een stukje schuurlinnen er tegen houden.

Als je geluk hebt, zitten er al M6 gaten in. Haakse schroevendraaier plat is erg lekker om de keerring eruit te wippen. Succes!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 744 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!