Vandaag had de postbode iets heel mooi bij,3 prachtige folders uit vervlogen tijden. Iets heel mooi dus om toe te voegen in mijn verzameling.  Met dank aan de grootste energic liefhebber uit de lage l

Energic Folder

stijn-de-bock
Vandaag had de postbode iets heel mooi bij,3 prachtige folders uit vervlogen tijden. Iets heel mooi dus om toe te voegen in mijn verzameling. Met dank aan de grootste energic liefhebber uit de lage landen.

Reacties

+4
stijn-de-bock
Tevens ben ik ook blij om eindelijk es een foto van dit merk te plaatsen, ik ben nog nooit een energic tegengekomen .
+4
Towaberg
Wat een prachtige folders Stijn!
Dat moet wel een heel sympathieke kerel zijn die jouw dezeheeft laten bezorgen😉Je zal eens op de koffie moeten gaan bij hem, dan ken je zelfs foto’s plaatsen en misschien wel een ritje!
+1
stijn-de-bock
@Towaberg ik hoop op nog veel koffie en ritjes links en rechts,,,,dat we maar snel onze spuit krijgen en dan hopelijk de cijfers dalen.,,,trouwens jij moet ook nog een ritje door de wase polder komen maken,,, hopelijk nog dit jaar maar we wachten af.
+1
Towaberg
@stijn-de-bock staat hoog bovenaan de lijst, alsook een bezoek aan Oudewater 😉
erik9831
@Towaberg daar komen we later nog wel eens op terug... 😉

Hangt van een paar factoren nog af, naast corona. Zal meer duidelijkheid over zijn binnen een 2 maanden hopelijk.
+1
Gavrie Willemsen
Van welk jaar zijn die mooie folders Stijn?
stijn-de-bock
@Gavrie Willemsen staat er niet onmiddellijk op gedrukt,even googlen
+2
erik9831
@Gavrie Willemsen linkse folder, de 4rm is gebouwd geweest van 1953 tot 1967

De MVR 75, is van eind jaren 60 ook

Fabrieksfolder, daar staat een foto in van de 525, en deze zijn maar 2 jaar gebouwd, tussen 1958 en 1960. Dus zal ook van die periode ongeveer zijn.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Energic Folder ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!