Op werk hebben ze beeldscherm wisselen gedaan. Trekker staat voor sleepslangbemester grotendeels en daarbij GPS scherm veel nodig dus dicht bij de hand gemaakt.Cebis scherm is via armleuning te bedien

Claas Axion 810

wart
Op werk hebben ze beeldscherm wisselen gedaan. Trekker staat voor sleepslangbemester grotendeels en daarbij GPS scherm veel nodig dus dicht bij de hand gemaakt.
Cebis scherm is via armleuning te bedienen dus ook geen hinder van op deze manier.
Seizoen kan weer bijna van start gaan..

Reacties

+2
Siete
Ideaal.
Kan me deze keuze goed voorstellen.
+1
JJ
Zo binnen handbereik dat werkt wel ja. Kan deze wel al volgende lijn kiezen met sneltoets?
JD 6430 The Best
@JJ Was dat geen update die je erop kon krijgen vroeger?
JJ
@JD 6430 The Best Ja was een fijne update. Echter hebben ze nooit de doorontwikkeling “vorige” gemaakt 😜
JD 6430 The Best
@JJ sws had dit scherm nog wel een doorontwikkeling kunnen krijgen, vind Trimble qua gebruiksgemak achter lopen op de rest. Misschien dat het met de allernieuwste beter is, maar die fmx schermen zijn nogal omslachtig.
wart
@JJ Ja dat had deze wel standaard afmaakt, maakt het gemakkelijker.
JJ
@wart Dat is al een mooie functie. Tegenwoordig is de FMX alweer redelijk gedateerd. Hebben er ook 3 maar uitwisselen en automatische lijnkeuze zijn toch wel punten waar we tegenaan lopen. Ten op zicht van 2 VarioGuide systemen.
+1
rickboer blija
Ben dit eerder tegen gekomen, lijkt me ideaal als je de gps veel gebruikt
+1
joozt
Mooie optie zo ja. Gps kan niet gewoon op het trekkerscherm? Wat bedien je met het scherm rechts? Wij hebben precies hetzelfde scherm op de beregeningshaspel.
+1
wart
@joozt Scherm is voor de Tjalma bemester te bedienen.
+4
catfan55
Ik snap nog steeds niet waarom claas nog steeds geen geïntegreerd gps systeem heeft. Hiermee blijven ze toch echt achter op andere merken
bartjuh
Wij hadden gps scherm ook aan de armleuning van de jd 6520 gemaakt. Heb hem er weer af gehaald. Bij draaien van de stoel kwam het scherm of tegen stuur of tegen console aan de rechter kant. Hangt nu aan de middenstijl op ongeveer de zelfde plek als wanneer de stoel gedraaid staat.
wart
@bartjuh Met deze geen last van, mooi binnen handbereik zo.
worteljcb
Mooi voor elkaar zo! Alles binnen handbereik en tijdens het werk kijk je toch alleen op de gps

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Claas Axion 810 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!