Foto van een Massey Ferguson Meerdere  deze foto komt uit een boek  wat gemaakt is over het gehucht Reuzenhoek , dat ligt vlak bij Zaamslag .
In Reuzenhoek   was een mechanisatie bedrijf gevestigd   FA M,J  Verlinde . dat werd later Cor Verlinde . Deze foto is genomen op een show in de jaren 60 , De trekker met de blauwe mest vork zo van mijn vader geweest kunnen zijn . wij hebbe zo,n mest vork gehad tot een paar jaar terug .

Massey Ferguson Meerdere

Foto van een Massey Ferguson Meerdere deze foto komt uit een boek wat gemaakt is over het gehucht Reuzenhoek , dat ligt vlak bij Zaamslag .
In Reuzenhoek was een mechanisatie bedrijf gevestigd FA M,J Verlinde . dat werd later Cor Verlinde . Deze foto is genomen op een show in de jaren 60 , De trekker met de blauwe mest vork zo van mijn vader geweest kunnen zijn . wij hebbe zo,n mest vork gehad tot een paar jaar terug .

Reacties

noordhof
Moeilijk om daar perfecte foto's van op internet te krijgen maar toch mooi gedaan ! 👍 Daar stond toen een mooi rijtje !
David Bakker
@noordhof ja , ik had er beter mijn best op moeten doen .
Schluterfan
En dat is nu Rovem?
David Bakker
@Schluterfan feitelijk wel . in 1998 heeft verlinde op de Reuzenhoek de deuren gesloten en is hij bij rovem in getrokken . Cor Verlinde werd daar toen verkoper . Een paar jaar later hebbe ze op een nieuwe locatie nieuw gebouwd .
+1
Dennis_dB
Vroeger daar nog veel tussen het ingeruilde materiaal gespeeld.
+1
Bauwz
Ik wil terug in dde tijd😭😪
noordhof
@Bauwz Een beetje te nostalgisch 😅

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Massey Ferguson ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!