Ik heb een grote verzameling folders van trekkers en machines. Ik ben als kleine jongen in 1985  beginnen verzamelen en ben gestopt rond 95/96 toen ik ging werken na mijn schoolcarrière. Ik heb 10 ja

Fendt Meerdere

Gavrie Willemsen
Ik heb een grote verzameling folders van trekkers en machines. Ik ben als kleine jongen in 1985 beginnen verzamelen en ben gestopt rond 95/96 toen ik ging werken na mijn schoolcarrière. Ik heb 10 jaar zeer intensief verzameld en heb de folders altijd zuinig bewaard achter slot en grendel. De laatste tijd ben ik er terug wat mee bezig
‘s avonds wanneer de kinderen in bed liggen.

Reacties

+2
David Bakker
Wat wel opvalt is dat bij veel modellen de uitlaat nog langs onderen , Iets waar andere merken toch vrij snel van af zijn gestapt .
+1
fendt farmer309c
@David Bakker Onderuitlaat is als ik het goed heb een optie bij fendt, en standaard bovenuitlaat maar in Duitsland rijden er veel rond met onderuitlaad omwille van de kleine stallen.
+4
stijn-de-bock
Prachtige foto van een unieke collectie.
basia
Heb altijd gemeend dat met name in Duitsland ; auspuff naar oben een optie was ?
Misschien geven de folders opheldering ?
+3
Gavrie Willemsen

(klik om te vergroten)

Inderdaad, op een Duitse folder staat het als optie. Op de folders uit Belgie staat er niets vermeld, dus is standaard gewoon naar boven.
+1
a3vandiejen
Prachtig.
+2
Towaberg
Dan was jij wel zeer behendig in het verzamelen Gavrie! Prachtige foto 👌
RVM
Alleen Fendt gespaard. Ik heb dat ongeveer dezelfde jaren gedaan maar wel alle merken. Nu komt er alleen nog Volvo Bm bij, of ik moet eens wat over kunnen nemen van iemand
+3
stijn-de-bock
@RVM de gavrie heeft ook alle merken, ik kan er niet half met mee,en nog zijn er veel folders die ik wel heb en hij niet,der bestaat gewoon enorm veel.
+2
RVM
@stijn-de-bock ideale winterhobby, dan komt dat weer bovendrijven. Meestal blijft het dan weer liggen tot de kerst, of m’n vrouw roept tussendoor dat ik die “rommel” eens op moet ruimen 🤣
+2
stijn-de-bock
@RVM dat zal de mijne nooit roepen, want die folders hebben voor mij een zo grote emotionele waarde dat ze altijd onmiddellijk terug in de kast gaan.
+4
Gavrie Willemsen
@stijn-de-bock het is eigenlijk totaal onbegonnen werk om alles wet er is te willen verzamelen, zelfs van 1 merk...🙈🙈
+4
RVM
@Gavrie Willemsen ik ben maar een hobbyist als het daarom gaat. Heb 2x een verzameling van een familielid d’r bij gekregen. Als je dat een dag uit gaat zoeken en inpassen in je verzameling is wel erg leuk. Zeker als die personen net wat ouder zijn en het buiten je eigen verzamelde jaren valt.
+3
stijn-de-bock
@RVM ik ben ook maar heel gewoon hobbyist.
+1
a3vandiejen
@stijn-de-bock met passie..👌

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Fendt ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!