Foto van onze kramer 1014, stond op oldtimerdag saasveld. Geplaatst door ThijsSnippert op 03-02-2021 om 22:36:15, met 13 reacties.

Kramer 1014

Foto van onze kramer 1014, stond op oldtimerdag saasveld

Reacties

+3
a3vandiejen
Heel mooi.
+3
Towaberg
Die zal veel bekijks hebben gehad!
Niet alledaagse verschijning 👌
+1
Kramer U800
Wat een mooi exemplaar! Van wanneer is deze foto? Ik had hem nog niet eerder gezien daar in Saasveld. Je had volgens mij ook eerst een ander account op TractorFan. Jullie hebben ook nog een Hanomag als het goed is.
Towaberg
@Kramer U800 account gevonden! Kramertje😉
Kramer U800
@Towaberg Klopt inderdaad 😉 Misschien is hij zijn wachtwoord vergeten? Vond het wel jammer dat de eigenaar van zulke unieke tractoren niet meer online kwam.
+2
ThijsSnippert
@Kramer U800 Hallo, ik ben de zoon van de eigenaar. Hij heeft inderdaad de laatste jaren niet meer op tractorfan gezeten. De trekker is een 1014 TS, ik zal hem nog vragen waarom die stickers ontbreken.
ThijsSnippert
@Kramer U800 Ik denk dat deze foto rond 2015 was, wij hebben inderdaad ook nog 3 Hanomag trekkers. Er is eigenlijk geen reden voor dat de stickers ontbreken, deze stickers zijn origineel kramer shovel stickers
Kramer U800
@ThijsSnippert Oké goed om te horen!! In 2015 kwam ik nog niet in Saasveld. De sticker hoort normaal gezien inderdaad op de moderne wielladers en telescoopladers van Kramer, de 1014 TS zou helemaal af zijn als de originele belettering er weer op komt 😍 Een zeldzame verschijning is het, zeldzamer dan mijn Kramer U800.
ThijsSnippert
@Kramer U800 Zal het er met pa over hebben om eventueel nog de stickers erbij te kopen. Jouw kramer u800 is ook een mooi exemplaar, zie je niet vaak lopen.
Kramer U800
@ThijsSnippert Goed idee!

Dankje wel 😃
Kramer U800
Is dit een normale 1014, de S, TS of TS-C uitvoering? Normaal gezien staat dat aan de zijkant van de motorkap.
draaipiet
Mooi

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Kramer 1014 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!