Foto van een Case International Maxxum 5120 Plus. Winterse taferelen gelukkig niet alles bij de koeien volgesneeuwt maar is het bij de schuur gebleven

Case International Maxxum 5120 Plus

remco rooks
Foto van een Case International Maxxum 5120 Plus. Winterse taferelen gelukkig niet alles bij de koeien volgesneeuwt maar is het bij de schuur gebleven

Reacties

+1
PieterA
Mooie foto! Is dat een gewichtenbak met individueel uitneembare gewichten?
+1
noordhof
Speciale frontgewichten ?👍
+1
remco rooks
@noordhof speciaal niet hoor zijn allemaal ronde schijven van 18 kilo die zijn overgebleven met uitsnijden van grote gaten bij pa opt werk en is natuurlijk zonde om ze naar oudijzer te doen dus hebben we ze overgenomen en er een bak bij gemaakt waar 19 stuks inkunnen de bak zelf weegt denk ik een kilo of 60 en hangt alleen in de hefarmen zo kun je hem makkelijk oppakken. en hebben op de plek waar de bak tegen de armen aan leunt rubber gemonteerd om te zorgen dat er niks beschadigd.

tractorfan.nl/picture/1350906/…
tractorfan.nl/picture/1334697/…
tractorfan.nl/picture/1334701/…
+3
radium45
Hier de loodsen ook volledig volgewaaid met stuifsneeuw. Ik net een bandenbalanceer apparaat opgehaald en achter in een loods gezet maar die heb ik vanmorgen eerst maar eens bij de kachel in de werkplaats gezet nadat ik met lucht de meeste sneeuw eraf had geblazen.
+1
draaipiet
Denk je je trekker binnen gezet te hebben........ dan heb je dit (lach er maar om) 🤣🤣
+1
remco rooks
@draaipiet ja 😂 achja tis maar sneeuw ontdooit als het goed is vanzelf weer een keer 😂

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case International Maxxum 5120 Plus ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!