Op deze foto is Klus en montage Bedrijf Burger (t Zand) × actief met een Renault 551. Bollen land van kweeker in de buurt,  inundatie met vorst, altijd mooie schaatsbaantjes, en met zon betrouwbaar trekkertje is dat wel te doen

Renault 551

Op deze foto is Klus en montage Bedrijf Burger (t Zand) × actief met een Renault 551. Bollen land van kweeker in de buurt, inundatie met vorst, altijd mooie schaatsbaantjes, en met zon betrouwbaar trekkertje is dat wel te doen

Reacties

+1
a3vandiejen
Mooi en ook een flinke baan zo te zien.
+1
DANOONTJE POWERR
velsje
Is dit echt puur om te kunnen schaatsen? of zit hier een ander gedachte achter?
stannetje96
@velsje dure schaatsbaan dan
+2
Nickvg
@velsje Dit wordt gedaan om opslag en onkruiden te doden, maar ook bijvoorbeeld aaltjes, bij aaltjes moet je het wel rond de 10 weken onderwater houden. Dat hebben wij nu niet gedaan.
stannetje96
@Nickvg dan heb je ook wel meer temperatuur nodig toch voor een goede werking
Nickvg
@stannetje96 inderdaad, tegen aaltjes word het vaak ook in de zomer gedaan, maar om opslag van bolgewassen kapot te krijgen kun je het beter in de winterperiode doen.
+1
velsje
@Nickvg Ah zoo duidelijk. 😃

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Renault 551 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!