Foto van een Massey Ferguson 6255. Foto is geplaatst door Kimi4ever op 08-02-2021 om 12:17:18, met 9 reacties.

Massey Ferguson 6255

Kimi4ever
Foto van een Massey Ferguson 6255

Reacties

+1
noordhof
Het is wel bijzonder dat deze maar 2 verstralers heeft in de cabine , bijna altijd 4 tenzij een cabine met vensterdak ! 👍
+1
Jeroen-ford
@noordhof die van ons heeft het ook. Had volgens mij iets te maken met een kortingsactie. Die lampen die er in zitten hebben wel dubbele pitten.

Volgens mij heeft @MaartenMandemaker hier wel is wat over geschreven.
+1
noordhof
@Jeroen-ford we horen het wel ,gr
@Jeroen-ford ja klopt, dit zijn Holland special modellen. Dat waren uitgeklede trekkers, maar als je ze aanklede tot standaard specificaties waren ze goedkoper dan een standaard model. Standaard hadden ze bv geen klokje, bijrijdersstoel telescopische spiegels en nog wat dingen. Wij hebben ook een 6255 Holland special gehad.
noordhof
@MaartenMandemaker ok, waarom steken ze daar zoveel moeite in ! Het is een beetje gelijk die goedkope 5000 of is het 6000 reeks .
@noordhof Het was een actiemodel toen. Scheelde nog wel een paar duizend euro in vergelijking met een standaard model.
+1
noordhof
@MaartenMandemaker Als je dan perfect weet wat je koop ,ok maar soms doen ze af van de prijs maar ook van de tractor . Ik wist ook niet alles toen ik mijn 6270 kocht , bv het automatisch opschakelen van de versnellingen daar is nooit over gesproken . Ik wist niet dat het mogelijk was en het zit er nu natuurlijk niet op . Ik weet niet of ik iets mis ? 😅
+1
@noordhof Het opschakelen gebruikte ik wel eens bij transport, terugschakelen nooit. Ook nu met de dyna6 rijd ik altijd gewoon met het pookje. Alleen met veldwerk zoals ploegen zaaien en bemesten gebruik ik de cruise control, dan kun je een versnelling koppelen aan een toerental, en daar gaat ie dan zelf heen als je op de knop drukt. Dat is wel makkelijk, en altijd de goede snelheid zonder er naar om hoeven te kijken.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 6255 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!