Foto van een Belarus. Safaga, Egypte, februari 2021. Foto is geplaatst door ronald73 op 09-02-2021 om 09:25:59, met 21 reacties.

Belarus Onbekend

ronald73
Foto van een Belarus.
Safaga, Egypte, februari 2021

Reacties

joozt
Jij bent gewoon in Egypte? Zakenreis of lekker aan het strand?
+1
ronald73
Ik ben net een paar dagen terug van een weekje duiken in de Rode zee. Ongeveer 40 graden verschil in buitentemperatuur tijdens de dag van terugkomst...
joozt
@ronald73 Ah mooi man, waar zat je ergens? Wij zouden vorig voorjaar ook weer naar Egypte om te duiken maar dat ging toen niet door. Ik dacht eigenlijk dat het momenteel helemaal niet mogelijk zou zijn maar blijkbaar kan dat dus prima?
ronald73
@joozt Wij zaten in een hotel net boven Safaga. De boot en de duikgidsen waren van een duikcentrum uit Safaga, reis was geregeld door een duikcentrum bij mij in de buurt.
joozt
@ronald73 oh mooi! Veel moois gezien? Wij zaten 2 jaar geleden in Hurghada en zouden vorig jaar naar Marsa Alam. Duik je in Polen ook wel eens?
+1
ronald73
Quote Reactie van @joozt:
Veel moois gezien?

Onder water wel natuurlijk 😄 Het was een typische duiktrip, dus weinig andere touristische atrakties. Op de laatste dag niet gedoken, je weet wel, het verhaal van duiken en vliegtuigen. Toen hebben we ritje gemaakt op quads door de woestijn die naast de deur lag. Bij de parkeerplaats van de quads heeft een vriendin van mij toen deze trekker op de foto gezet.

Quote Reactie van @joozt:
Duik je in Polen ook wel eens?

(Te) weinig.
JD BORN 2 FARM
Hoe realiseer je zoiets in deze rare tijden, of valt dat alles mee
valmet6400power
@JD BORN 2 FARM
Misschien dat ze in Polen makkelijker zijn wat betreft reizen?
JD BORN 2 FARM
@valmet6400power ja klopt, beetje dom van mij. ik zag later op zijn profiel dat ie in polen woonde, dan wordt het natuurlijk al wel een ander verhaal
Husqvarna
@valmet6400power
Mijn kameraad gaat ook regelmatig naar Marokko, voor werk uiteraard, ze hebben daar in het begin van de 'crisis' een keer een paar weken niet uit kunnen reizen maar verder geen problemen.
Ritchie
@valmet6400power

Ik denk dat het per land verschilt maar meestal wordt je wel getest op het vliegveld o.i.d. of moet je een positieve test kunnen overleggen. Niet net als in NL waar we bang zijn voor de Britse variant maar waar je nog steeds ongehinderd 4 keer per dag naar Londen kunt vliegen..
ronald73
@JD BORN 2 FARM Zoals @Ritchie al zei, wij moesten op het vliegveld getest worden tenzij je van tevoren al negatief getest was.

Door het coronavirus waren er bijzonder weinig toeristen. Voor de touristenidustrie een ramp, maar voor ons groepje pakte dat heel gunstig uit. Coronavirus, bedankt! 😄
JD BORN 2 FARM
Typisch Nederland weer, het land waar gewoon lekker alles nog kan........................
draaipiet
Blijft wel bijzonder de voorwielaandrijving van Belarus. Wie is er nu slim en wie is er dom......
+1
Husqvarna
@draaipiet
Portaalassen, daarmee loop je niet zo gauw aan de grond.. Het trapje is dan wel wat laag, maar die loopt door het spoor.
draaipiet
@Husqvarna Ja en dan maken ze hem ook nog geveerd
+1
DANOONTJE POWERR
@draaipiet maar of het nou heel sterk is?
Ze werden waarschijnlijk niet geleverd met fronthef. 🙃
+1
draaipiet
@DANOONTJE POWERR Vronthef zag je toen niet zo veel, maar een voorlader werd er wel eens op geknutseld💪
draaipiet
@DANOONTJE POWERR Sorry Fronthef (ik ben af en toe net een mens)
+1
DANOONTJE POWERR
@draaipiet haha, geeft niks.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Belarus ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!