9 februari 2021 foto van een Manitou MLT 634 120 LSU.Hier zijn we bezig om de sneeuw uit de sloot te scheppen. Dit huis is niet aangesloten op de persriolering. De wc wilde gisteren niet meer doorspoe

Manitou maniscopic

PieterA
9 februari 2021 foto van een Manitou MLT 634 120 LSU.

Hier zijn we bezig om de sneeuw uit de sloot te scheppen. Dit huis is niet aangesloten op de persriolering. De wc wilde gisteren niet meer doorspoelen, dus de overloopbuis die vanuit de sceptictank naar de sloot gaat maar vrij proberen te graven. We hebben de buis niet gevonden, maar de wc loopt weer goed door, dus maar zo gelaten.

De bak aan de verreiker is een wifo-bak. We hebben deze bak om vlak over beton te kunnen scheppen. We scheppen er liatrisbollen mee in de spoellijn. Dan moet je hem niet helemaal vol scheppen, want dan kun je hem niet tillen. De bak is 2,25 m breed om goed aardappelen mee tussen de bovengrondse kanalen te kunnen scheppen. De verreiker zelf is 2,4 m breed, dus het is wel oppassen dat je dan niet over de aardappelen rijdt.

Reacties

JohnDeere5085
Wil dat een 'graven' met een verreiker een beetje kunnen deze wel laag genoeg met de giek?
+1
PieterA
@JohnDeere5085 Net zoiets als met een voorlader. Zodra je voorover staat kun je dieper. Met de voorlader heb ik wel eens een gat van 2,5 m diep gegraven. Datzelfde kan ook met de verreiker.

Hier reed ik schuin naar beneden van de weg in de lager liggende berm

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Manitou maniscopic ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!