Kuilbult afdekken met deze vorst valt nog niet helemaal mee.. Foto is geplaatst door Case5130 op 13-02-2021 om 19:47:35, met 5 reacties.

Atlas 1202D

Case5130
Kuilbult afdekken met deze vorst valt nog niet helemaal mee.

Reacties

Mooie foto.
schluterman
Mooi dicht stapelen
T60401
Zo te zien valt het nog niets tegen. Heb meestal paar meter van voren een grotere bult zitten. Probeer dan eerst daar door de vorst te breken en de brokken verder te schuiven. Dan verder naar voren de grond breken en naar achter te schuiven. Begin je voor aan dan krijg je de brokken niet naar achter geschoven omdat je dan tegen de ander brokken duwt. Zit het zand aan het plastic gevroren dan maak je er helemaal niets van.
Case5130
@T60401 t was even moeilijk om een begin te krijgen, wij hebben er ook een dikkere ril zand op liggen. Kon aan 1 hoekje er gelukkig door komen en toen was het een kwestie van stukken afbreken en toen kon ik het met zand en al naar achteren drukken

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Atlas 1202D ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!