Lijkt een stuk beter met deze banden ipv die grijze😅👌. Foto is geplaatst door JDuitW op 15-02-2021 om 19:20:47, met 9 reacties.

John Deere 6155M

JDuitW
Lijkt een stuk beter met deze banden ipv die grijze😅👌

Reacties

mdoornekamp
Knappe trekker zo.
JDuitW
@mdoornekamp ja zeker niks mis mee. moet alleen wel wennen aan die nieuwe vooruit/achteruit hendel onder het stuur, deze blijft in het midden staan ipv dat echt in de vooruit of achteruit zit. kan nog niet echt zeggen dat ik dat ideaal vind
mdoornekamp
@JDuitW ohja. Sommige nieuwe dingen zijn niet handig. Mischien heeft het ook wel met veiligheid te maken. De werklampen kun je ook niet meer met de normale licht schakelaar aanzetten. Dat hebben ze ook van overheids wege bedacht.
JDuitW
@mdoornekamp ja misschien zijn dat idd nieuwe veiligheids dingen en misschien is het ook wel even wennen en weet je straks niet beter. vooruit/achteruit zit ook op de joystick van de voorlader dat is wel ideaal
+2
J asper
Quote Reactie van @JDuitW:
vooruit/achteruit zit ook op de joystick

Daar is dat ook vast voor dan, zodat je ze doorelkaar kunt gebruiken.
+4
joozt
@J asper wat jij zegt. De hendel komt inderdaad terug naar de middenstand omdat je op een andere plek ook nog de rijrichting kunt kiezen!
+1
2850Johndeere6R
Hij is er inderdaad van opgeknapt
+2
john deere 7810
Mooie machine zo! staat hem wel goed die steekassen

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6155M ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!